Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet ilyen köpetem?...

Mitől lehet ilyen köpetem? (undi...)

Figyelt kérdés

Pár hónapja tapasztalom ezt és már zavaró. Eddig nem foglalkoztam vele, mivel csak néha néha jött elő de volt amikor már annyira nem tudtam felköhögni, hogy hányás kíséretében távozott. Elég nagy adag volt. Amikor ilyet köhögök fel, előtte mindig érzem, hogy valami kaparja a torkomat és muszáj köhögnöm. Mintha folyna a nyálam lefelé. És mikor sikerül akkor egy ilyen undorító csomó jön fel. Sose volt korábban ilyesmim, mi okozhatja? Nyilván megyek orvoshoz de addig is tudakozódni szeretnék.

Nem dohányzok, korábban kicsit csúnyábban voltam megfázva és talán azóta van ez de nem biztos, lehet még előtte is. Úgy érzem ha nátha maradéka, az már rég felszívódott volna. Próbáltam köptetőket de semmi nem hat.

Egyébként minek nevezik ezt? Köpet, nyálka, sleijm?

28N

Itt a kép:

Tényleg csak az kattintson rá aki képes rosszindulat nélkül objektív választ adni, ja és persze akinek jó a gyomra és nem eszik!!!

[link]

tegnap 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Èn körülbelül 5 hónapot köptem ilyeneket.

2023 november és április között.

tegnap 21:49
 2/9 A kérdező kommentje:
1-Akkor nem vagyok ezzel egyedül, de mitől lehet? Szeretném ha már befejeződne, mert néha a hányás sem kellemes miatta. :(
tegnap 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:

1es vagyok újra.

Én voltam tüdőszűrésen mert tüdőgyulladásra gyanakodtam.

Azt mondták nem kizárt, hogy volt tüdőgyulladás meg az rémlik ,hogy hörgőgyulladást mondott az orvos

tegnap 21:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Azta, az komoly. És mit mondtak, mikor múlik el vagy el múlik e egyáltalán? Semmit nem mondtak hogy csinálj? mármint gyógyszer, valami?
tegnap 22:01
 5/9 A kérdező kommentje:
És eza tüdőgyulladás, vagy hörghurut ilyen sokáig tartana?
tegnap 22:03
 6/9 A kérdező kommentje:

Ja még az kimaradt, hogy néha van, hogy bedugult orral ébredek és alig kapok levegőt. ez is azóta van mióta ilyen köpetet jöhögök fel :( ...

pedig amúgy nem érzem magam betegnek illetve köhögni sem megfázás szeruen köhögök hanem úgy mintha a torkomon akadt valami. Az orromoat se értem, miért dugul be néha.

tegnap 22:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Mostanában kezdtem azon gondolkodni, hogy lehet inkább az orrommal lesz a gond mintsem a torkommal.
tegnap 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is pont ugyanezek voltak.

Mèg azt mondom 1 hónap kell neked is.

Már nem emlékszem,hogy mit adott,de valamit igen .

Egyél gyömbért, fokhagymát,mèzet meg neocitrànt igyál

Menj el a dokihoz meg tüdőszűrésre!

tegnap 23:56
 9/9 A kérdező kommentje:
az lesz akkor ,köszi :)
ma 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!