Lehetek tüdőrákos, ha fél éve néha-néha véres
fogmosás közben a köpetem? 19/F
Figyelt kérdés
Voltam már mindenféle vizsgálaton, rontgenen is meg a tavasszal, de nem találtak semmit. Folyamatos problémám, hogy köhögök és néha szúr az oldalam. Sportolok is, nem vettem észre semmi változást a teljesítményemben. Igaz, hogyha rákos lennék, már meghaltam volna? A környezetemben páran ezt mondják.
2023. okt. 16. 18:34
1/10 anonim válasza:
Inkabb fogorvost keress fel.
2023. okt. 16. 18:36
2/10 anonim válasza:
Menj el fogkő leszedésre.
2023. okt. 16. 18:37
3/10 anonim válasza:
Használj ínygyulladásra való fogkrémet és menj el fogorvoshoz! Hogy sikerült ebből tüdőrákot kikövetkeztetned? :D
Ez olyan, mint amikor valakinek fáj egy kicsit a feje, és elég lenne kiszellőztetni, de ő elkezd inkább googleben rákeresni a fejfájás okaira és fél óra múlva ott tart, hogy agydaganata van. :D
2023. okt. 16. 18:42
4/10 anonim válasza:
Basszus… Én is hipochonder vagyok, de te egy testhosszal jársz előttem.
Ínygyulladásod van, vegyél öblögetőt, vagy keresd fel a fogorvosod.
Tüdőrák, vazze…
2023. okt. 16. 19:03
5/10 anonim válasza:
A folyamatos köhögéssel azért érdemes lenne tovább vizsgálódni, voltál-e allergia, asztmavizsgálaton stb? A véres köpet fogmosáskor ínygyulladás, és a köhögés sem rák ezek alapján, de egyéb oka lehet, aminek azért érdemes utánajárni.
2023. okt. 16. 19:11
6/10 anonim válasza:
Vegyél be evés után egy jó erős placebót.
2023. okt. 16. 20:13
7/10 anonim válasza:
A tüdőráknak nem ilyen jele van, ez fogíny vérzés. Bárkinél előfordulhat, C-vitamin hiánya is okozhatja....
2023. okt. 16. 20:34
8/10 anonim válasza:
Természetesen a fogínyvérzés nem zárja ki a tüdőrákot, sem a lábtörést, sem pedig az influenzát.
Amikor véres köpetet írnak, azt úgy kell érteni, hogy véres, amit felköhögsz. Az ínyvérzés nem számít. Gondolom ez okozta a félreértést.
A fogorvos (vagy legalább egy dentálhigiénikus) felkeresését én is tudom ajánlani.
2023. okt. 16. 20:51
9/10 anonim válasza:
ha fogmosáskor köpsz véreset, használj sos öblögetést utána. ha köhögésnél jön vér, akkor kezdhetsz félni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!