Akinek bizonyítottan volt koronavírus fertőzése, mik voltak a tünetei, és mennyi nap alatt múlt el?
Három és fél hete vagyok beteg. Láz és torokfájás volt az első. Később jött a brutális köhögés és fulladás. Sajnos a láz nagyon kimerített, mert csupán néhány órára lehetett hűtő fürdő+gyógyszer kombinációval levinni. És amikor már levegőt is alig kaptam újra hívtam a háziorvost aki mentőt kért. Kórházban gyógyulgatok és jobban vagyok már.
Ami jellegzetes tünet hogy a tüdőm mintha "ropogna" ahogy levegőt veszek. Nehéz leirni.
Én nagyon furán éltem meg ezt
Elsőnek durva fejfájással indult, szédülés és láz társult mellé szép lassan.
Tudni kell rólam, hogy a hőemelkedést is nehezen viselem a szívem miatt. Na most ez egy 39-40 között mozgott.
Jött a megfázásos tünet. Torokfájás, orrfolyás/dugulás.
Utána párszor hánytam.
Kórházba kerültem a magas pulzusom miatt (IS)
Csináltak teszteket és igen, kiderült hogy itt mi a hányás (HAHA).
Lényegében átaludtam azt a 5-6 hetet. Nem sokszor voltam fent.
A végére már nem is nagyon emlékszem. De túléltem 💪🏽
12-es!
Mennyire ment fel a lázad?
Jaj neharagudj az utolao valaszodra figyeltem fel. Nagyon durva miket megeltetek, 17-es valaszolo is.
Nekem a gerincem miatt volt ilyen ropogasom, figyeld meg nem az e. Lehet hogy a sok fekvestol. Remelem gyorsan meggyogyulsz. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!