Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Akinek bizonyítottan volt...

Akinek bizonyítottan volt koronavírus fertőzése, mik voltak a tünetei, és mennyi nap alatt múlt el?

Figyelt kérdés
Nekem közel 1 hete tart a dolog, megfázásszerű tünetekkel indult, hőemelkedésem volt, 3 napja meg kb elment a szaglásom sajnos. Viszont olyan durva tüneteket nem produkáltam, mint amiket mindenhol mondanak. Nálatok hoy nézett ki?

2020. szept. 3. 23:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon ugy tunik, hogy eg hasonloak, de szerencsere viszonylag enyhebbek a tuneteink. Mondjuk ez valamilyen szinten megnyugtato.
2020. szept. 5. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:
97%

Három és fél hete vagyok beteg. Láz és torokfájás volt az első. Később jött a brutális köhögés és fulladás. Sajnos a láz nagyon kimerített, mert csupán néhány órára lehetett hűtő fürdő+gyógyszer kombinációval levinni. És amikor már levegőt is alig kaptam újra hívtam a háziorvost aki mentőt kért. Kórházban gyógyulgatok és jobban vagyok már.

Ami jellegzetes tünet hogy a tüdőm mintha "ropogna" ahogy levegőt veszek. Nehéz leirni.

2020. szept. 5. 16:44
 13/19 A kérdező kommentje:
12-es jobbulast kivanok! Leirnad legyszi hany eves vagy?
2020. szept. 5. 17:30
 14/19 anonim ***** válasza:
97%
12-es vagyok, 30 éves nő, krónikus betegség nélkül. Munkahelyen fertőződtem meg. Akitől megkaptam az egy 21 éves lány, szintén egészséges. Ő házibuliban kapta el. Neki enyhe tünetei voltak, egy hét alatt túl volt rajta.
2020. szept. 5. 18:04
 15/19 anonim ***** válasza:
12-es! Neked milyen tüneteid voltak? :)
2020. szept. 5. 20:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Ezt pont leirtam a 12-es hsz-ban :)
2020. szept. 5. 21:29
 17/19 anonim ***** válasza:
93%

Én nagyon furán éltem meg ezt

Elsőnek durva fejfájással indult, szédülés és láz társult mellé szép lassan.

Tudni kell rólam, hogy a hőemelkedést is nehezen viselem a szívem miatt. Na most ez egy 39-40 között mozgott.

Jött a megfázásos tünet. Torokfájás, orrfolyás/dugulás.

Utána párszor hánytam.

Kórházba kerültem a magas pulzusom miatt (IS)

Csináltak teszteket és igen, kiderült hogy itt mi a hányás (HAHA).

Lényegében átaludtam azt a 5-6 hetet. Nem sokszor voltam fent.

A végére már nem is nagyon emlékszem. De túléltem 💪🏽

2020. szept. 5. 21:31
 18/19 Mea76 válasza:

12-es!

Mennyire ment fel a lázad?

2020. szept. 5. 23:04
 19/19 anonim ***** válasza:

Jaj neharagudj az utolao valaszodra figyeltem fel. Nagyon durva miket megeltetek, 17-es valaszolo is.

Nekem a gerincem miatt volt ilyen ropogasom, figyeld meg nem az e. Lehet hogy a sok fekvestol. Remelem gyorsan meggyogyulsz. :)

2020. szept. 6. 00:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!