Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Doppler vizsgálaton voltam ha...

Rob35 kérdése:

Doppler vizsgálaton voltam ha trombózis lenne a lábamban az kimutatta volna? Erre nem kérdeztem rá a dokinál, annyit állapított meg hogy az erek amiket nézett jó állapotban vannak!

Figyelt kérdés

ma 17:20
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mit vizsgáltak? Ha nyaki volt, akkor azzal a lábadon nem derül ki, ha probléma van.
ma 19:08
 2/5 A kérdező kommentje:
A bokámnál vizsgáltak mert sokat hideg a lábam és fáj. A vádlim is!
ma 19:26
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát ha csak ott vizsgáltak, ott jó volt az áramlás, akkor trombózisod nincs, abban a lábban, de ha trombózis a kérdésed, akkor alsó végtag mélyvénás trombózis vizsgálat kell.
ma 19:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Mind a két lábamat nézték! Mind a két lábam bokátol lefelé hideg és bizsereg és a vádlim nagyon fáj! De ha jól értem ha mind a két lábamban jó volt a keringés ezzel a viszgálattal akkor nem lehet trombózisom! Ugyan úgy fáj mind a két lábam!
ma 20:00
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szinte biztos, hogy nem attól van.
ma 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!