Orvosilag bizonyított dolog, hogy a masszázs hatásos?
Körülbelül 1 éve nem tudok rendesen aludni, 4-5 órákat alszom. Folyamatosan forgolódok az ágyban, nem találok kényelmes pozíciót.
Tegnap elmentem egy órás thai masszázsra (másfél éve nem voltam) és egyből aludtam utána mint a bunda, 12 órát egyhuzamban. Lekopogom, remélem most is menni fog (úgy érzem, hogy igen).
Ezt orvosnak kellene kiírnia! Ha valaki nem tud aludni a merev izmok, ízületek miatt, az egészségügyi kockázat!
Családom úgy van vele, mintha ez valami luxus lenne, ami csak az unatkozó gazdagok szórakozása. Nagybátyám is lecsesz, hogy miért költöm ilyenre a pénzem, nincs-e jobb helye annak. Az embereknek másképp kellene hozzáállniuk ehhez. Az is igaz, hogy sok a kókler, ma már minden sarkon van egy masszőr. Járvány alatt is sokan kezdtek masszírozni. Jó helyre kell menni, nem a legolcsóbb, tapasztalatlan masszőrhöz.
Igen, bizonyított, de nem mindem esetben támogatott.
Mondjuk ott van a gyógymasszőr.
Reumatológis írja fel, mint fizikoterápia, ha fáj valami
Pusztán stresszre sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!