Milyen kapcsolatban állsz a hozzád legközelebb álló bizonyítottan koronavírusos emberrel?
Figyelt kérdés
Nekem az egyik egyetemi szaktársam lett beteg, nem vagyunk sokan (<50) és mivel pár óránk személyesen volt, elkezdtem kissé aggódni... :D2020. szept. 18. 18:59
1/12 anonim válasza:
Ugyanez, mint neked. Nekem is volt a ket fertozott csajjal par oram, de nalunk nem tortent semmi... kaptunk egy emailt az egyetemtol,hogy vigyazzunk mgunkra jobban, de ennyi 😂 Mast nem tudsz tenni, minthogy hordod a maszkot, es szedsz valami vitamint. Igazabol siman lehet, hogy pl buszon kapnad el, vagy barhol mashol, nem jelent semmit, ha kozos oratok volt, hacsak nem nyalogattatok egymast.
2/12 anonim válasza:
A gyerekem lett koronás,de már ő is felnőtt. Csak telefonon érintkezünk. Lassan vége a karanténjának, kezdünk fellélegezni.
3/12 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, az aggódás nem megfelelő szó, inkább tehetetlennek érzem magam, már annyira jelen van mindenhol, hogy nem egyszerű elkerülni... Mindenkinek jó egészséget kívánok! :)
2020. szept. 18. 20:33
4/12 anonim válasza:
Egyre több ismerős ismerőse koronás, úgyhogy valóban nagyon rossz lehet a helyzet.
5/12 anonim válasza:
Hát ha neked "bizonyított" azt jelenti, hogy a PCR tesztje pozitív akkor a nagybátyám volt párjának a kolléganője "fertőzött". Betegség tüneteit nem mutatta.
6/12 anonim válasza:
Olvastam már róla újságcikket.
7/12 anonim válasza:
Egyik barátomnál mutatták ki. Kutya baja sincs, széteszi az ideg, hogy otthon kell maradnia és nem dolgozhat, holott tök egészséges. Előtte ő is félt a vírustól, most megváltozott a véleménye, folyamatosan szidja azokat, akik ezeket az idióta intézkedéseket hozták.
8/12 anonim válasza:
#7 A barátod egy idióta, kovidióta!
9/12 anonim válasza:
Csak a kovidióták veszik már be ezt a járvány maszlagot.
10/12 anonim válasza:
Kolléga covid gyanús, több megbeszélésen ültünk együtt (akkor még csak köhögött időnként). Azóta van még kolléga aki otthonról dolgozik, mert tüneteket mutat. Nem volt rajtunk maszk a meleg miatt,majd elválik mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!