Van itt olyan ember, akinek van bizonyítottan
koronavírus-fertőzött közeli ismerőse vagy
hozzátartozója?
Figyelt kérdés
Nem médiacikk, meg olasztöke, vagy pletyka... Hanem konkrétan koronavírus fertőzött! Közeli ismerős, vagy hozzátartozó, !!akivel személyes kapcsolata van!!
Még mindig kételkedek a vírus létezésében, amíg valaki ezt meg nem erősíti.
Nekem közvetlen ismerős nincs, de kb 12 olyan embert ismeret közvetlenül akik érinkteztek már kórházban lévő pozitív beteggel. Most karanténban csücsülnek, vagy szabadon kószálnak.
2020. márc. 20. 17:19
2/8 A kérdező kommentje:
Ez nem trollkérdés. Csak eddig semmi személyes beszámolóval nem találkoztam, csak médiacikkekkel, meg olaszos videjókkal.
2020. márc. 20. 17:20
3/8 anonim válasza:
Igazad is van, ezt az egészet csak egy elmebeteg találta ki, és az egész világ belement a játékba. A halottak is csak poénból haltak meg, majd amikor kiássák őket, akkor egy jót nevetnek.
2020. márc. 20. 17:21
4/8 anonim válasza:
Van valakinek ismerőse aki járt a Holdon? Mert nekem nincs, tehát nem igaz akkor, hogy az ember járt már ott... Hazudik a média! Na ilyen ez a kérdés, amit most feltettél ....
2020. márc. 20. 17:26
5/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor itt sincs túl sok Kolumbusz Kristóf, aki mindennek utána akarna járni :(
2020. márc. 20. 17:28
6/8 anonim válasza:
A média mindíg hazudik. Az a lényeg, hogy szenzáció legyen és úgy legyen beállítva, ahogy a tulajdonosnak az érdeke.
2020. márc. 20. 17:53
7/8 anonim válasza:
Haverom battyanak munkatarsa.
2020. márc. 20. 19:30
8/8 anonim válasza:
Nem az Indexnek meg az Origonak, meg a koronavirus.gov.hu-nak kell hinni, hanem a szakmai és tudományos lapoknak.
Ilyen a Nature, Science, Lancet lapcsalád. Ezek bizonyíték alapú tudományt képviselik.
Illetve a WHO/CDC mindig is óvatosan fogalmazott. Annak is hihetsz, nem akarnak pánikot kelteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!