Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hülyeség a koronavírus miatt...

Hülyeség a koronavírus miatt nem kimozdulni?

Figyelt kérdés

Budapesten elég sokféle népség megfordul, és a tömegközlekedések is elég zsúfolt helyek. Tudom, tudom, az influenzát is el lehet kapni, meg ilyenek, de engem most nem az érdekelne. Hülyeség lenne ezért nem bemenni egyetemre?

Légyszi ne bántsatok a kiírás miatt, egy érzékeny snowflake vagyok.

2020. febr. 27. 13:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%

Mindmeghalunk, itt a világvége!!!!

Zombie apokalipszis lesz

2020. febr. 27. 13:18
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Jelenleg még igen, az. De ha itthon is annyi fertőzött lenne mint Olaszországban akkor tekintve a vírus fokozottan gyors terjedését, én sem töltenék sok időt zsúfolt vagy forgalmas helyeken. Dolgozni bejárnék de nem vírusidőszakra időzíteném a fakultatív kültéri programokat.
2020. febr. 27. 13:19
 3/14 anonim ***** válasza:
15%
Mondjuk ennyi ésszel nem tudom mit keresel egy egyetem kapuin belül. Max takarítani engednélek be...
2020. febr. 27. 13:19
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
És mégis meddig tervezel otthon maradni? A járvány még el sem ért idáig, hónapokig otthon akarsz ülni hátha egyszer ideér? Jó szórakozást, de előtte tankolj fel tartós élelmiszerből, különben éhen halsz. 😂
2020. febr. 27. 13:21
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi köszi, nagyon kedves vagy, 3-as válaszoló, az a lényeg, hogy a magyar ember sosem ítélkezik.
2020. febr. 27. 13:30
 6/14 anonim ***** válasza:
10%

Nézd, ha egyszer ostobaságokat beszélsz akkor mégis mit vársz??

De tudod mit, vásárolj be, pánikolj, zárkózz el és ne mozdulj ki hetekig. Hajrá!

2020. febr. 27. 13:56
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem hülyeség, de még várj addig, ameddig itt is indul a lavina.
2020. febr. 27. 14:05
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Hülyeség.

Tényleg, mi a terved, most egy évig otthon fogsz gubózni? :D

2020. febr. 27. 15:16
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Egyelőre még hülyeség. Aztán ha majd dékáni vagy rektori igazolással lehet hiányozni, akkor hülyeség lesz azt nem kihasználni.
2020. febr. 27. 17:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Jaja akkor lehet majd lógni!
2020. febr. 27. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!