Megfázás vagy nátha?
Figyelt kérdés
Pénteken bulizni voltam ma kapar a torkom meg köhögök és tüsszögök meg folyik az orrom is eléggé plusz faj a fejem
Lehet hogy megfáztam vagy náthás vagyok?
Nem akarok beteg lenni
2021. júl. 5. 17:20
1/6 anonim válasza:
Nyári influenzának nevezett vírusfertőzés gyakori.
2/6 anonim válasza:
Azért az, érdekelne, mit nevezel megfázásnak, csak mert olyan betegség nincs. A köznyelv a náthát hívja megfázásnak, tehát a kettő ugyanaz!
De ez nem más, mint vírusfertőzés.
3/6 anonim válasza:
Ez csakis covid lehet. Most nincs sem megfázás sem nátha sem influenza.
4/6 anonim válasza:
Covid, delta variáns. Nátha tünetei vannak. Nekem is csavart az orrom vahy két napig. Már itt van! És tarol!
5/6 anonim válasza:
Szedj vmi köptetőt és torokfertőtlenítőt. Ha 4 nap alatt nem javul menj el inkább dokihoz.
6/6 anonim válasza:
Ezt már senki se fogja tudni megmondani, ezért veszélyes oltani. Te lehet csak náthának érzed, más meg belehal, ha megfertőzöd. Aztán ahogy halad az idő, alakul ki szépen a sakk-matt helyzet, az oltás elfakul a szervezetben, de harmadik oltást már sokan nem javasolnak, aztán ha mégis idővel az is elfakul, negyedik meg már lehet egyből halálos lenne, és ott fog állni az emberiség, hogy több oltást már nem bír el a szervezete, a vírus meg nevetve fog tombolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!