Ez szerintetek covid volt?
Gondoltam, hogy ilyen provokatív válaszok fognak jönni. Kioktatást nem érek! Nem érdekel az agymosás egy sima megfázással kapcsolatban. Se nem szemét, se nem gonosz nem vagyok, sőt én legalább foglalkozom a kérdéssel, az ismerőseim akikkel együtt bandázok mindenki szarik rá.
Egyikőtök sem a kérdésemre válaszolt, lehetőleg arra válaszoljatok! Köszi.
Egyébként kérdésedre válaszolva: azért provokatív, mert nem a kérdésre lett válaszolva, hanem a kioktatás megy!
Aki nem a kérdésre válaszol, azokat mind egytől-egyig jelenteni fogom és teljesen jogosan!
Pont ugyanilyen kérdést írtam az előbb :)
"Szombat reggel torokfájásra ébredtem, és alig tudtam kikelni az ágyból, étvágyam se volt. Tegnap délután már ki tudtam kelni és étvágyam is volt, enyhült a torokfájás. Ma már úgy keltem hogy alig kapok levegőt és éppenhogy érzek szagokat és ízeket. Hogy lehet ez, ha mindig normálisan hordtam a maszkot ami annyira véd? Amúgy ez korona lehet?"
Amúgy én minden novemberben beteg vagyok, remélhetőleg most is csak ez van
"sőt én legalább foglalkozom a kérdéssel, az ismerőseim akikkel együtt bandázok mindenki szarik rá"
Akkor te egy entellektüel vagy, úgy fertőzöl mindenkit. Ez mennyivel jobb? Ugyanannyian halhatnak bele, mint ha nem foglalkozál a kérdéssel...
Már meggyógyultam, semmi bajom és nem halt bele senki a családomból sem, sőt még csak el sem kapták.
Úgyhogy erről ennyit!
Más meg nem izgat. Amíg nem volt covid addig is leszarták egymást az emberek. Ez semmit sem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!