Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez szerintetek covid volt?

Ez szerintetek covid volt?

Figyelt kérdés
Október végén voltam egy nagy házibuliba, ahol egy jó nagy társaság gyűlt össze. Pár napra rá az egyik résztvevőről kiderült, hogy koronavírusos, a többiek nem foglalkoznak a dologgal. Egy 5-6 nappal a buli után elkezdtem én is kicsit köhögni, nagyon gyengén éreztem az ízeket, szagokat - csak azokat érzem amik igazán markánsak, valamint kicsit levert voltam. Ez most már tart kb. 3-4 napja, de igazából más bajom nincs. Tegnap voltunk egy nagy Márton-napi rendezvényen, kiszellőztettem magam, ettünk-ittunk-pálinkáztunk, ma már kicsit jobban is vagyok. Nem vagyok már levert, de ízek még nem igazán vannak, de mivel hétvégén megyünk étterembe és sörözni is haverokkal, így jó lenne ha visszajönnének. Szerintetek ez covid volt vagy csak sima megfázás? Az ízek mikor térnek vissza?

2020. nov. 9. 08:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Más meg nem izgat. Amíg nem volt covid addig is leszarták egymást az emberek. Ez semmit sem változik."

De igen, változik, csak te nem látod a változást, mert te mostanában nem változol elég látványosan ahhoz, hogy észre vedd. De már rég kihaltunk volna, ha nem változna.

2020. nov. 20. 15:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Szakadok rajtad 7-es😂😂😂
2020. nov. 27. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!