Ha kozel tart a felsoleguti fertozesem (nem Covid), akkor holnap beolthatnak?
Figyelt kérdés
Múlt hét szombaton kezdtem magam rosszul erezni. Fejfajas, gyengeseg, faradekonysag, hoemelkedes.
Beszedtem egy csomó vitamint, forro tea, sokat nem használt. Hetfot es a keddet kb vegigaludtam, majd elkezdett folyni az orrom is, sargas szinu takony folyt állandóan. Azota most mar atlatszo szinu, miutan elkezdtem orrcseppet szedni, illetve koptetot is iszom. A torokfajasom is elnult, de meg erzem, hogy rekedt vagyok. Napi 3 neocitrant szedek, attol javult az allapotom. Ma erzem magam igazan jol. Mielott kerdeznetek, csinaltattam PCR tesztet is, ami negativ lett.
Holnap kapnam meg a Pfizeremet, amin mar szeretnek tulesni. Mit tegyek? Beszeljek az oltoponttal. Nincs mar hoemelkedesem se.
2021. jún. 17. 17:12
1/6 A kérdező kommentje:
Közel 1 hete*
2021. jún. 17. 17:30
2/6 A kérdező kommentje:
Valakinek info?
2021. jún. 18. 06:42
3/6 anonim válasza:
ugyan igy vagyok, annyi, hogy nekem nem volt lazam. meg egy kicsit kohogok, de ennyi. holnap kapnek oltast, de ahogy nezem idopontot modositani se lehet nagyon..
4/6 anonim válasza:
Én pont akkor lettem náthás, amikor a második adag Sinopharmot kaptam volna. Nem kockáztattam, inkább nem mentem el. Kértem új időpontot, egy héttel később beoltottak amikor már semmi bajom nem volt.
5/6 anonim válasza:
#3 Ha felhívod az oltópontot, ahol az első oltást kaptad, tudnak adni új időpontot.
6/6 A kérdező kommentje:
Mára már elmúlt, úgyhogy beoltattam magam.
2021. jún. 18. 13:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!