Van magyarázat az alábbiakra a COVID oltástól félők részéről?
Miből gondoljátok, hogy később előjövő káros hatása lehet az oltásoknak? Egy addigra réges rég lebomlott anyag hogyan tud a későbbiekben ártani?
Miért gondoljátok bagatellnek a poszt-COVID-ot, amikor nagy százalékban előfordul, egészségeseknél is, fiataloknál is és durva lehet?
Ha jól behatárolható a veszélyeztetettek köre, mivel magyarázzátok a 20-40 év közötti, egészséges vagy irreleváns alapbetegségű elhunytakat?
Ha lehetséges lenne az immunrendszer erősítése, akkor...
Miért van az, hogy cikkek tömegeiben figyelmeztetnek orvosok, hogy az immunrendszert nem lehet erősíteni?
Miért van az, hogy egy sor betegségre adnak szteroidot tablettában, infúzióban (immunrendszert gyengítő szer), de cikkek vannak, hogy nem veszélyesebb az ezt szedőkre a COVID?
Ha annyira fókuszban az immunrendszer és immunrendszer mind felett, miért adják annyira gyakran ezeket a gyógyszereket (akár fülzúgásra vagy kisebb, alig zavaró orrpolipra is) és miért nem figyelmeztetik az ezt szedőket, hogy fogékonyabbak a fertőzésekre?
Miért az a gyakorlati tapasztalat, hogy az immunszuppresszánst szedők általában nem fogékonyabbak a fertőzésekre?
Miért a legegészségesebb életmódot élők a leggyakrabban náthásak egy munkahelyen és miért a legegészségtelenebbül élők kapják el tőlük a legritkábban?
Miért bíznátok jobban az Ivermectinben, mint az oltásban?
Más gyógyszer esetén nem zavar a IV kísérleti stádium, csak a COVID oltás kapcsán?
Az miért van rendben, hogy a vitamingyártók is profitéhesek?
Miért gond, hogy a bürokrácia réazleges megkerülése és a rengeteg erre fordított energia miatt egy év alatt kész lettek az oltóanyagok?
Annyira a félelmeitekben éltek, hogy nem lehet rátok észérvekkel hatni.
A visszatérő "én a szervezetemben bízom" duma meg olyan, mintha télen nem venne az ember télikabátot, nem fűtene be, mert ő a szervezetében bízik vagy nem szigetelné megfelelően a házát, mert ő a természetben bízik, vagy sétálna Afrikában a vadonban, mert ő a szervezetében bízik, el tud futni az oroszlán elől.
Az ember azért tart ott, ahol, mert megtanult életben maradni és komfortosan lenni a természet viszontagságai és az emberi szervezet tökéletlensége ellenére. Ebbe beletartoznak az oltások is, a gyógyszerek is.
Ha a legtöbb oltás nem ártott évtizedeken át és megmentették az életünket, akkor miért lenne ez alól kivétel a korona elleni oltás?
Én írtam neked észerveket itt is, más kérdésnél is. Pont te nem akarod meghallani, csak az orvosokat isteníted, mint valami bálványokat. Annak ellenére,hogy, maguk az orvosok is azt mondják, nem tudják, lesz-e bármilyen szövődmény hosszútávon. Több, már most ismert mellékhatásról se tudják megmondani, mi okozza, és bármennyire hihetetlen neked, vannak orvosok, akik nem is ajánlják. Honnan tudod, hogy én épp nem abban az orvosban bízom?
#15,#17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!