Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van magyarázat az alábbiakra...

Van magyarázat az alábbiakra a COVID oltástól félők részéről?

Figyelt kérdés

Miből gondoljátok, hogy később előjövő káros hatása lehet az oltásoknak? Egy addigra réges rég lebomlott anyag hogyan tud a későbbiekben ártani?

Miért gondoljátok bagatellnek a poszt-COVID-ot, amikor nagy százalékban előfordul, egészségeseknél is, fiataloknál is és durva lehet?

Ha jól behatárolható a veszélyeztetettek köre, mivel magyarázzátok a 20-40 év közötti, egészséges vagy irreleváns alapbetegségű elhunytakat?

Ha lehetséges lenne az immunrendszer erősítése, akkor...

Miért van az, hogy cikkek tömegeiben figyelmeztetnek orvosok, hogy az immunrendszert nem lehet erősíteni?

Miért van az, hogy egy sor betegségre adnak szteroidot tablettában, infúzióban (immunrendszert gyengítő szer), de cikkek vannak, hogy nem veszélyesebb az ezt szedőkre a COVID?

Ha annyira fókuszban az immunrendszer és immunrendszer mind felett, miért adják annyira gyakran ezeket a gyógyszereket (akár fülzúgásra vagy kisebb, alig zavaró orrpolipra is) és miért nem figyelmeztetik az ezt szedőket, hogy fogékonyabbak a fertőzésekre?

Miért az a gyakorlati tapasztalat, hogy az immunszuppresszánst szedők általában nem fogékonyabbak a fertőzésekre?

Miért a legegészségesebb életmódot élők a leggyakrabban náthásak egy munkahelyen és miért a legegészségtelenebbül élők kapják el tőlük a legritkábban?

Miért bíznátok jobban az Ivermectinben, mint az oltásban?

Más gyógyszer esetén nem zavar a IV kísérleti stádium, csak a COVID oltás kapcsán?

Az miért van rendben, hogy a vitamingyártók is profitéhesek?

Miért gond, hogy a bürokrácia réazleges megkerülése és a rengeteg erre fordított energia miatt egy év alatt kész lettek az oltóanyagok?

2021. jún. 28. 10:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/121 A kérdező kommentje:

Melyik kérdésben?

Ritkán járok ebben a kategóriában.

2021. jún. 28. 18:00
 12/121 anonim ***** válasza:
96%
Hát ha valóban azoknak szánod a kérdést, akiknek címezted, akkor nem fogsz választ kapni. Mert akik beoltatták magukat, azok minden bizonnyal nem félnek az oltástól, hiszen vállalták, akik meg nem, azok nem az oltástól félnek, hanem feleslegesnek tartják, mert ők a vírustól sem félnek.
2021. jún. 28. 18:13
 13/121 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, ha nem a propagandamédiából tájékozódnál, akkor nagyon könnyen választ kaphatnál a kérdéseidre. Már csak azért is, mert amiket kommentként hozzáfűzöl, azok eleve nem igazak, ilyeneket csak a tényeket elferdítő, manipulatív sajtó hord össze.
2021. jún. 28. 18:15
 14/121 A kérdező kommentje:

Hogy lehet egy oltás felesleges?

Inkább táppénz és rosszullét, mint egy ingyen oltás?

Arról nem is beszélve, hogy a COVID mindenkire veszélyesebb, mint a szezonális influenzák vagy a náthás és hasonlók.

2021. jún. 28. 18:26
 15/121 anonim ***** válasza:
100%

1.Mire az az anyag lebomlik, már rég elindíthatott olyan káros folyamatokat a szervezetben, aminek később lesz "eredménye". Miért szuvas a fogam, amikor azt a csokit már rég megettem?🤔

2. Mert úgy tesztek, mintha a "post covid" 100%-ban érintene mindenkit és persze mindennél súlyosabb. Miközben a valóság az, hogy a többségnek NEM post covidos, akinek van, annak is pár hónap alatt elmúlik. Mellesleg a legtöbb tök normális. Ha pl.egyszer már fuldoklottál, nem múlik el nyomtalanul egy nap alatt, pszichés. Már máshol is leírtam, én egy nátha után egész télen köhögök, mégse foglalkozik senki a "post náthámmal", még én se.

3. Attól még előfordulhat fiataloknál is. A halálozási átlagéletkor azonban 75 év. Ezért az idős, krónikus betegek a veszélyeztett csoport, hiába keltitek a pánikot a fiatalok körében.

4. Az immunrendszer működése nagyobb téma, ezért most nem mennék bele. De legyengült immunrendszerrel, pl.szervátültetés után szerinted miért kötelező a steril szoba? Szórakozásból?

5. Nem adják gyakran, csak neked. Szerintem azért, mert a tudja a dokid, hogy hipochonder vagy, és így előbb szabadul. Nekem egyszer adtak végszükség esetén, azért mert különben meghaltam volna.

6. Azért, mert az Ivermectint nem most csapták össze, ismerik a hosszútávú mellékhatásait is. De ami ennél is fontosabb, hogy azt akkor kapnám, amikor BETEG vagyok, nem az egészséges szervezetem kockáztatom, hogy beteg legyen.

7. De más gyóyszernél is zavar. Ki mondta, hogy kísérleti gyógyszereket szedek?

8. Nincs rendben. Próbáljátok megjegyezeni: Aki nem oltat, nem biztos, hogy gődényista. Mesterséges vitaminokat se eszek, kivéve D vitamin télen. Azt is most először.

9. Mert ezt csak ti hiszitek el. RÉSZBEN a bürokrácia megkerülése miatt, ugyanakkor ez vállaltan nem egy lezajlott kísérlet. Bürokrácia ide, vagy oda, hosszú távú hatás, csak hosszú távon látszik.

2021. jún. 28. 18:30
 16/121 A kérdező kommentje:

"1.Mire az az anyag lebomlik, már rég elindíthatott olyan káros folyamatokat a szervezetben, aminek később lesz "eredménye". Miért szuvas a fogam, amikor azt a csokit már rég megettem?🤔"

Honnan veszed, hogy elindít folyamatot?

"2. Mert úgy tesztek, mintha a "post covid" 100%-ban érintene mindenkit és persze mindennél súlyosabb. Miközben a valóság az, hogy a többségnek NEM post covidos, akinek van, annak is pár hónap alatt elmúlik. Mellesleg a legtöbb tök normális. Ha pl.egyszer már fuldoklottál, nem múlik el nyomtalanul egy nap alatt, pszichés. Már máshol is leírtam, én egy nátha után egész télen köhögök, mégse foglalkozik senki a "post náthámmal", még én se."

Azért szaglás- és ízérzékelés elvesztése talán egy életre eléggé súlyos. Krónikus fáradtság, amitől alig tud dolgozni, tanulni - súlyos. Szívizomgyulladás, amitől nem bír felmenni az elsőre se olyan ember, aki korábban aktívan sportolt, súlyos. Az emberek többségének van poszt-COVID tünete.

Ezen kívül többeknél alakul ki autoimmun folyamat - már nem mintha a fentiek nem azok volnának.

Egyébként a többhónapos köhögés nagyon nem játék, fogalmam sincs, miért nem kezelteted ki. Bár te egészséged, de más kikezeltetné.

"3. Attól még előfordulhat fiataloknál is. A halálozási átlagéletkor azonban 75 év. Ezért az idős, krónikus betegek a veszélyeztett csoport, hiába keltitek a pánikot a fiatalok körében."

Túl sok velem egykorú elhunytról tudok, főleg látok a koronavirus.gov.hu-n.

"4. Az immunrendszer működése nagyobb téma, ezért most nem mennék bele. De legyengült immunrendszerrel, pl.szervátültetés után szerinted miért kötelező a steril szoba? Szórakozásból?"

Pont a szervátültetetteket védenénk az oltással például, amennyire tudom. Na mindegy.

Amúgy az annyira legyengített immunrendszerrel már biztosan veszélyes az élet, de más Medrolt kap fülzúgásra, aranyérre, orrpolipra, esetleg asztmára, allergiára illetve autoimmun betegségekre, aztán nincs több felsőlégúti fertőzése, mint annak, aki nem kap szteroidot és a korona se veszélyesebb rá. Sőt, nem egy, nem két helyen olvastam, hogy könnyebben is viselik a koronát, mivel náluk nincs túlzott immunválasz.

"5. Nem adják gyakran, csak neked. Szerintem azért, mert a tudja a dokid, hogy hipochonder vagy, és így előbb szabadul. Nekem egyszer adtak végszükség esetén, azért mert különben meghaltam volna."

A környezetemben kapták eddig sokan sok dologra, én lokálisan hatót. Bár igaz, a fülzúgásomat nem vallottam be, amikor a fülészeten voltam fület mosatni (van egyéb panasza? nincs :D )

"6. Azért, mert az Ivermectint nem most csapták össze, ismerik a hosszútávú mellékhatásait is. De ami ennél is fontosabb, hogy azt akkor kapnám, amikor BETEG vagyok, nem az egészséges szervezetem kockáztatom, hogy beteg legyen."

Biztosan van mellékhatása az Ivermectinnek is. Amúgy biztos, hogy időben kapnád?

Illetőleg az Ivermectin is üzlet, miért nem azt szorgalmazzák vajon?

"7. De más gyóyszernél is zavar. Ki mondta, hogy kísérleti gyógyszereket szedek?"

Biztosan tudod mindegyikről, hogy IV. kísérleti stádiumban van-e?

Amúgy Nagymamámat full kísérleti gyógyszerrel tartották életben 5 évig, amikor tüdőrákos volt. Nem tudom, melyik stádium, de nagyon kísérleti volt. A legvégén kemót kellett kapnia, életveszélyesen lecsökkent a vérlemezkeszáma. Előtte 5 évig tudott segíteni a full kísérleti gyógyszer ilyen veszélyek nélkül.

"9. Mert ezt csak ti hiszitek el. RÉSZBEN a bürokrácia megkerülése miatt, ugyanakkor ez vállaltan nem egy lezajlott kísérlet. Bürokrácia ide, vagy oda, hosszú távú hatás, csak hosszú távon látszik."

A COVID-nak százezerszer nagyobb eséllyel lesz hosszútávú következménye. Én például így is tartok az autoimmun betegségektől, bármelyik fertőzés belobbanthat ilyet. Sőt van is pár autoimmunra hajazó tünetem.

Nem akarok szívizomgyulladást, amikor így is alig bírok felmenni a negyedikre és erőmön felül küzdök, hogy erősödjek. Nem akarok krónikus fáradtságot, amikor a munkahelyem is szellemileg nehéz terep és tanulok is mellette.

Egyébként köszönöm a válaszaidat! :)

2021. jún. 28. 19:13
 17/121 anonim ***** válasza:
96%

1. Senki nem azt mondja, hogy lesz! Azért nem oltatunk, mert NEM TUDJUK lesz-e. Vagy igen, vagy nem, de nem akarom kipróbálni.

2. A szaglás elvesztésének pont van magyarázata, nézz utána! Átmeneti, ahogy a többi is.(Tesómnak se volt szaglása hónapokig, és láss csodát, már van, pedig még él 😉)

3. Csak fogalmad sincs, valójában mibe haltak bele. Biztos van olyan fiatalabb ember, aki tényleg a covidban, de ez ritka,mint a fehér holló. Ha most veszek egy ötös lottót, nem foglalok le egy autót, mert tuti, hogy négyesem lesz, pedig kapaszkodj meg, abból hetente kb.50 van, tehát lehetséges! (Összehasonlításképpen írtam, mert jóval több, mint ahány fiatal meghalt "covidban" hetente.) Lehet, velem is előfordulhat, de elenyésző az esélye.

6. Nem. Mérlegelnék, az ISMERT mellékhatásai, és az állapotom függvényében döntenék, pont úgy, mint most az oltásról.

Azt szerintem te is tudod, hogy miért nem akkora üzlet, mint az oltás.

7. Amilyen gyakran szedek gyógyszert, igen, azok mindegyikéről tudom.

Pont a lényegét nem érted.Nagymamádnak azért volt jó, mert csak javíthatott az állapotán. Ha nem jó, akkor se történhet rosszabb, mint a szer hiányában. Ez egészséges emberekre nagyon nem igaz!!!

8. Miből gondolod, hogy nagyobb, amikor az oltási szövődményekről nem tudsz, nem is tudhatsz, mert csak töredékét ismerik el? Biztosan nem igaz pl.,hogy 100ezer emberből egynek lesz bármi baja tőle,mert én eleve nem ismerek 100ezer embert, olyat viszont többet is, akinek oltás után baja lett. Szívizomgyulladást pont oltástól is kaphatsz. Én az autoimmun betegségtől nem félek, mert már van.(Megnyugtatlak, oltástól nagyobb eséllyel lesz.)

2021. jún. 28. 19:51
 18/121 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező te egy rettegő kcsög vagy
2021. jún. 28. 20:10
 19/121 A kérdező kommentje:

Szerintem sajnos a politika játszik közre abban, hogy az emberek ennyire bizalmatlanok az oltással szemben. Minimális guglizással azt találja az ember, hogy igen nagy az esélye a poszt-COVID nyavalyáknak, olyannyira, hogy például kivizsgálás nélkül nem is szabad újrakezdeni még a hobbisportot se. Hogy árthatna ugyanekkora arányban az oltás? Illetve mindegyik gyártó oltóanyaga? Felesküdött egy rakás ország az emberiség ellen, vagy mi?

Oltástól nem hinném, hogy lesz autoimmun betegség.

Amúgy én már kialakult autoimmun betegséggel sokkal jobban bíznék az orvostudományban és a gyógyszerekben. Valamint több hónapos köhögés nem normális. Szteroidos inhalátor nem bánt, nincs mellékhatása (vagy elenyésző) és rendbetesz. Bár az okát is jó volna tudni.

De te tudod.

Ha nem az orvosokban bízol, akkor a szerencsében, a randomszám-generátorban tudsz csak.

2021. jún. 28. 20:16
 20/121 anonim ***** válasza:
97%

– Mester, mi lehet a boldogság titka?

– Ne vitatkozz idiótákkal.

– Én nem hiszem, hogy ez lenne a titok.

– Igazad van – mondta a mester…

2021. jún. 28. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!