Van, aki a későbbiekben is szívesen hordaná a maszkot tömegközlekedésen, zsúfolt, zárt helyeken?
Közben egy másik kérdésnél beszélgettem egy olyannal, aki hozzáértőnek tűnik. Így érthetővé vált, mi lehet a gond a maszkviselés esetleges megtartásával.
Viszont én nem várom, hogy ismét 4 hétből minimum 1 héten fájjon a torkon, csavarjon az orrom, duzzadt legyen az orrnyálkahártyám vagy komolyabban megfertőződjek valamivel.
Kerdezo,
Ha ilyen gyakran van problemad, en inkabb megkeresnem a problema gyokeret (es nem a masiktol varnam el, hogy hordjon maszkot a kesobbiekben is). Vizsgaltasd ki magad vagy valtozass valamit az eletmododon, mert az sem normalis, ha ilyen gyakran faj a torkod stb (es ezert nem masok a hibasak).
Nem tudom, mennyire normális. A környezetemben sokan betegek ilyen gyakran.
Ha meg krónikus gyulladás okozza, akkor szteroidot írnak rá akkor is, ha lenne más mód vagy többet ártanak a szteroiddal, mint használnak.
Akkor is szteroidot írnak, ha csupán nem tudják, mi okozza.
Általában valami rejtett krónikus gyulladás áll a háttérben.
Nagyon sokszor valamelyik fog, esetleg mandula, vagy vakbél. De igazából bármi lehet, a szteroid csak a tünetet kezeli. Mondjuk ez a "fejlett" orvoslás szégyene, hogy a probléma gyökerét nem is keresik. Sajnos Dr. House csak filmben létezik, mérnök-orvosokat kéne képezni :)
"Sajnos Dr. House csak filmben létezik"
Még szerencse, h csak filmben létezik,mivel általában mire rájött a megoldásra minimum egy egészséges szervet kioperáltatott a betegből ,jól megkínozta és kb.mindig kis híján meghalt/összeomlott a szerencsétlen beteg...
Nem arról van szó hanem arról h a House találgatásai is sokszor abban merültek ki h kivágatott dolgokat az emberekből ameddig meg nem "világosodott".
Néztem azt a sorozatot,és már akkor is zavart h sikeresen kibarkóbázta a fél szervkészletét a betegnek aki ugyan túlélte ,már amit meghagytak belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!