Nem lenne még ideje megszabadulni a maszkoktól?
Én sem értem, hogy étteremben, kocsmában lehetünk maszk nélkül, akkor buszon miért kell?
Főleg azoknak, akik kaptak oltást. Bár az meg nem véd a vírustól, annak is sok értelme van 😃
Én meg szívem szerint örökre megtartanám boltokban és tömegközlekedésen. Csökkentené a felsőlégúti fertőzések, influenza, hányós-hasmenős vírusok terjedését. Jó, igen, tudom, hogy egy kocsmában is sokan vannak, maszk nélkül vannak, jó igen, tudom, hogy nem mindenható a maszk.
Én például mindent elkapok, ami a környezetemben felüti a fejét. Néha időben bevett NeoCitrán és szerencse (például kevés a belém kerülő vírusszám) révén csak 4-5 nap torokfájás, máskor felülfertőződik és hörghurut lesz belőle. Ősszel viszont, amikor heti 5 nap kellett bejárni az irodába, tömegközlekedéssel mentem, egyáltalán nem volt felsőlégúti fertőzésem, sőt, a környezetemben sem köhögtek, tüsszögtek annyian, mint szoktak ősszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!