Hogyan lehet a herpesztől a lehető leggyorsabban megszabadulni?
Esélytelen 1-2 nap alatt.
De gyógyszertárban is kapsz rávaló kenőcsöt.
Jeget még nem hallottam, ecetet sosem próbáltam. Alkohollal szoktam leszárítani, de ahogy érzem el is kezdem, naponta többször kencézni( bármi ami magas alkoholtartalmú).
Kedves Kérdező, 4-es vagyok: próbáld ki a lizin kapszulát (nekem a legjobban az LXR márka terméke vált be: [link]
De sok helyen nem kapni, ezért ez a másik amit szoktam venni: [link]
Ahogy olvastam, megoszlanak a vélemények, hogy ez tényleg bizonyíthatóan hat a herpesz ellen, de tény, hogy ha én úgy érzem, ki fog jönni, elkezdem szedni (kb 5-6szoros mennyiségben mint az ajánlott), és kevésbé lesz csúnya plusz gyorsabban is gyógyul. Többek között itt is olvashatsz róla egy cikket (tudom tudom, a webbeteg az orvosok rémálma :D ). [link]
Egyébként még egy dolog van, amihez viszont orvos kell, és nem tudom, felírják-e... a Telvirannak van egy szájon át szedhető vírusölő cucca, elég drága, nekem egyszer felírták (övsömörre ugyan, amit ugye herpeszvírus okoz, de azért durvább mint egy "mezei" ajakherpesz), lehet, hogy érdemes megpróbálni a körzeti orvosnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!