Halálos az oltás?
Màr megkaptam az első pfizert.de annyi rémtörténet és aggasztó cikk jön ki minden egyes nap. [link]
Ezen az oldalon mennyire megbízhatóak a történetek?
19 fel van magasztalva az egekbe, én pedig le vagyok pontozva?! Ugyanazt írtuk, csak én jobban kifejtettem....
Vagy nem tetszik az igazság? Nem tetszik, hogy a képetekbe lett mondva, hogy megbízhatatlan az az oldal, és szándékosan félre vezető "cikkek" vannak fent?
Nem, nem halálosabb mint bármelyik másik oltás vagy gyógyszer, vagy autóbaleset.
Mindegyikre ugyan annyi az esélyed.
Rohejesek azok érvei, akik ugyan nem hallgatnak se Godenyre, se másra, a "celeb" virologusokra sem. Es ugy tesznek, mintha csak itt Magyarországon letezne ez a betegség, es ezek az oltasok.
Külföldi lapokat nem olvas, nem magyar kutató vagy szakember meg nem létezik sehol a világegyetemben.
Pfff
Komolyan nem értem, hogy nem veszik észre a logikai bukfenceket a saját baromsagaikban.
Akik meg azzal ijesztgetik az oltottakat hogy x időn belul meghaltak hat az már a legalja. Ugy be vannak f.sva tőle, hogy egész nap ezen pörögnek es ijesztgetik egymást, meg azokat az embereket akik még merték lépni amit ők nem.
Annyira bizonytalanok, hogy gyűjtik maguk köré a hasonlókat, ha találnak valamit habzó szájjal lobogtatják. Semmi másról nem lehet már velük beszélni. Egesz nap ezzel foglalkoznak, és az oltottakat b.zerálják. vajon miért? Mi közük hozzá?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!