Halálos az oltás?
Màr megkaptam az első pfizert.de annyi rémtörténet és aggasztó cikk jön ki minden egyes nap. [link]
Ezen az oldalon mennyire megbízhatóak a történetek?
Azok akik beadatják maguknak ezt a kísérleti stádiumban lévő vakcinát azoknak a félelem és a rettegés elvette a józan ítélőképességüket!
"0%-ban megbizhato, nyomorult konteos laposfoldes, vitamin-arus sarlatanok akik a sajat uzletuk malmara hajtjak a vizet a hiszteriakeltessel."
Hm, oltás és vitaminok. Az egyik nélkül van élet, míg a másik nélkülözhetetlen. Kitalálod, melyik melyik? 🙂
"es milyen szerencse, hpgy normalis taplalkozassal pont eleg vitamint viszel be a szervezetedbe. De nem baj, te azert vasarold csak a 100x tularazott C-vitamint a lenkeidoktorurtol meg a fogyogyszeresztol, a Rumcajsztol..."
Az is milyen szerencse, hogy táplálkozási szakértő is vagy(többek között).
Ez az oldal konteós orvosok gyülekező helye. Amit itt látsz, azt éppúgy fenntartásokkal kell kezelni, mint az M1 híradót.
Eddig úgy tűnik, hogy a Pfizer teljesen biztonságos. Nekem csak 2 hónapja van meg, de eddig semmi bajom.
A maradandó károsodas (mellékhatás) esélye kisebb mint 0.009%
Ezt nem tudjuk, majd kiderül pár év múlva. Lehet hogy teljesen ártalmatlan, lehet, hogy halálos, de gynítom, hogy a kettő közt van az igazság.
Viszont lehet szidni azokat, akik tartanak tőle, de nem árt elgondolkodni az érveiken is. Én például sosem vásároltam sem Gődénytől, sem a társaitól semmit. De amit ők állítanak az logikus és teljesen klappol a valósággal, ellentétben a mádia által felhájpolt álvirológus celeborvosokkal (az egyik kardiológus, a másik állatorvos, a harmadik növénybilógus, stb.), akik viszont teljesen logikátlan, ellentmondásos állításokat mondanak. Ha valaki egy picit is elkezd gondolkodni, rögtön észreveheti az ellentmondásokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!