Akik ellene vannak a COVID-oltásnak, ők mitől félnek?
A saját szervezetük reakciójától nem félnek, ami túlreagálhatja és hónapokig tartó vagy akár végleges egészségkárosodást okoz nekik, de az oltástól igen, ami 1:100 000 eséllyel talán okoz valamiféle gondot.
Ebédnél a kajáldában a random hús veszélyesebb, mint az oltás.
A vírus örökítőanyaga bejut az egészséges sejtbe és ott reprodukáltatja magát. A vírusok legyártásába sokszor csúszik hiba és így mutációk keletkeznek.
Minél tovább tart a járvány, annál több idő és tér áll rendelkezésre ahhoz, hogy mutációk keletkezzenek.
Igen, A média propagandája bejut az egészséges elmébe és ott reprodukáltatja magát. A média propagandájába sokszor csúszik hiba és így mutációk keletkeznek.
Minél tovább tart a járvány, annál több idő és tér áll rendelkezésre ahhoz, teljesen átmossák egyes emberek agyát.
Az a problémám, hogy nem hoztok fel igazi érveket. Sarlatánoktól mutattok 3 órás videókat, amit valószínűleg magatok se értetek, de érv nincs.
Szerinted nem fog mutálódni a koronavírus azért, mert miattatok terjed még egy csomó ideig?
"Sarlatánoktól mutattok 3 órás videókat"
Majdnem lefordultam a fotelról. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Miért sarlatánok? Elmagyarázod? :DDDDDD
Az orvosok zöme az oltás mellett áll, a kormányok zöme az oltás mellett áll. Miért lehetséges ez?
A háziorvosom (aki egyébként szakmailag nulla) ordított velem, amikor szerológiai vizsgálatot és negatív eredmény esetén oltást akartam, mert nem voltam még bárányhimlős. Akkoriban komoly kapcsolatom volt és felmerült a baba kérdése. Felnőtt korban veszélyes a bárányhimlő, pláne várandósan. A háziorvos ordított velem, hogy az emberek miért nem akarnak betegek lenni ?!
Nos, még ő is a COVID-oltás pártján áll. Bár ő szakmailag tényleg nulla, csak a viszonyítás miatt írtam le.
Néhányan azt állítják, hogy később fog jelentkezni mellékhatása az oltásnak - mégis hogyan és mi? Ha ez egy megalapozott gyanú, akkor gondolom van sejtés, hogy mégis mi okozhatja ezt, hogyan, mikor, kiknél.
Ha a vitamin védene a poszt-COVID-tól, miért nem erről szólna minden? A vitamin rettentő drága, abban is pénz lenne.
Meg még ezernyi kérdés van bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!