Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik ellene vannak a COVID-olt...

Akik ellene vannak a COVID-oltásnak, ők mitől félnek?

Figyelt kérdés

A saját szervezetük reakciójától nem félnek, ami túlreagálhatja és hónapokig tartó vagy akár végleges egészségkárosodást okoz nekik, de az oltástól igen, ami 1:100 000 eséllyel talán okoz valamiféle gondot.

Ebédnél a kajáldában a random hús veszélyesebb, mint az oltás.

2021. jún. 10. 08:29
 71/92 A kérdező kommentje:

67

Ez nem a halálozás akar lenni?

És a halálozás is tök random, elmentek full egészséges emberek is és ott a poszt-COVID.

69

Én ősi technológiájút adattam be. Viszont az mRNS-estől se félnék.

2021. jún. 11. 18:03
 72/92 anonim ***** válasza:

"Én ősi technológiájút adattam be. Viszont az mRNS-estől se félnék."

Egészségedre. :)

2021. jún. 11. 18:10
 73/92 anonim ***** válasza:
95%
Igen, a halálozás is tök random, elmentek full egészséges emberek. Csak a covid fertőzésben a halottak egy ezereléke volt egészséges! Plusz ezek közül nagyon sokan már oltottak voltak. És igen az élet ilyen, random bárki meghalhat bármiben egy pillanat alatt... xD
2021. jún. 11. 18:12
 74/92 A kérdező kommentje:

Na jó, kit nevezünk egészségesnek?

Nekem refluxom és magas koleszterinszintem van, szemüvegesség és gerincferdülés. Ezek full irrelevánsak szerintem.

A torkom váladékos a reflux miatt, száraz, rossz levegő is belejátszhat illetve picikori műtéti heg a garatom közepén (elméletem szerint mivel felfogja a váladékot, így az felgyűlik, így azon több baci tud szaporodni).

Na ez már eeeeseetleg releváns.

Akkor most veszélyeztetett vagyok vagy sem?

Szóval szerintem erőltetett ezt így nézni.

Már eleve a koronavirus.gov.hu oldalom sok az irreleváns alapbetegségű vagy egészséges elhunyt fiatal, középkorú. Influenzánál mikor volt ez így?

A poszt-COVID is eléggé ijesztő.

2021. jún. 11. 18:22
 75/92 anonim ***** válasza:
Te írtad: "elmentek full egészséges emberek" És most azt kérdezed kit nevezünk egészségesnek? Na jó, én itt kiszálltam :-)
2021. jún. 11. 18:35
 76/92 anonim ***** válasza:
100%

A videóban több olyan gyógyszerről is szó esik, amelyekkel néhány helyen sikeresen kezelik a betegeket. Már rég elérhetővé kellett volna tenni ezeket mindenki számára, ehhez képest megy a "vizsgálódás" hónapok óta. Neked sem kellene félned (a poszt-COVID-tól sem), ha végre nálunk is engedélyeznék ezeket. Csak ugye akkor nem fogynának annyira a vakcinák, és a kevésbé hatékony + jóval drágább gyógyszereket sem lehetne eladni.

Szóval nem a be nem oltottakat kellene szidni, hanem azokat, akik ezért felelősek.

2021. jún. 11. 18:41
 77/92 A kérdező kommentje:

Nekem az egyik gondom az, hogy Sinopharmot kaptam, abban aztán tényleg 100000%-ban biztos vagyok, hogy nem okoz kárt, de állítólag védettséget se alakít ki.

A másik gondom az, hogy a be nem oltottak miatt terjed tovább és van ideje a mutációknak teret nyerni.

Jó lenne, ha használnának rá gyógyszert (enyhébb tünetek esetén is) és nem a saját immunrendszerre kellene várni, ami vagy jól reagál vagy nem és megnyomorítja / megöli az embert.

Azt olvastam régen, hogy nyugaton a náthára is adnak antivirális gyógyszert és nem csupán tünetellenes szerekkel kezelik. Bár ez vagy igaz, vagy nem.

2021. jún. 11. 18:45
 78/92 anonim ***** válasza:
73%
#76 A vakcinák csak akkor kaphatnak vészhelyzeti engedélyt, ha nincs más hatékony alternatíva. Ez benne van az FDA doksiban, ugyanazon a youtube csatornán volt ez téma néhány napja. Ha hivatalosan elismerik, hogy az Ivermectin hatékony a covid ellen, akkor most nem lehetne oltani. Ez is egy lehetséges magyarázat.
2021. jún. 11. 19:21
 79/92 anonim ***** válasza:
2021. jún. 11. 20:03
 80/92 anonim ***** válasza:
2021. jún. 11. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!