Akik ellene vannak a COVID-oltásnak, ők mitől félnek?
A saját szervezetük reakciójától nem félnek, ami túlreagálhatja és hónapokig tartó vagy akár végleges egészségkárosodást okoz nekik, de az oltástól igen, ami 1:100 000 eséllyel talán okoz valamiféle gondot.
Ebédnél a kajáldában a random hús veszélyesebb, mint az oltás.
67
Ez nem a halálozás akar lenni?
És a halálozás is tök random, elmentek full egészséges emberek is és ott a poszt-COVID.
69
Én ősi technológiájút adattam be. Viszont az mRNS-estől se félnék.
"Én ősi technológiájút adattam be. Viszont az mRNS-estől se félnék."
Egészségedre. :)
Na jó, kit nevezünk egészségesnek?
Nekem refluxom és magas koleszterinszintem van, szemüvegesség és gerincferdülés. Ezek full irrelevánsak szerintem.
A torkom váladékos a reflux miatt, száraz, rossz levegő is belejátszhat illetve picikori műtéti heg a garatom közepén (elméletem szerint mivel felfogja a váladékot, így az felgyűlik, így azon több baci tud szaporodni).
Na ez már eeeeseetleg releváns.
Akkor most veszélyeztetett vagyok vagy sem?
Szóval szerintem erőltetett ezt így nézni.
Már eleve a koronavirus.gov.hu oldalom sok az irreleváns alapbetegségű vagy egészséges elhunyt fiatal, középkorú. Influenzánál mikor volt ez így?
A poszt-COVID is eléggé ijesztő.
A videóban több olyan gyógyszerről is szó esik, amelyekkel néhány helyen sikeresen kezelik a betegeket. Már rég elérhetővé kellett volna tenni ezeket mindenki számára, ehhez képest megy a "vizsgálódás" hónapok óta. Neked sem kellene félned (a poszt-COVID-tól sem), ha végre nálunk is engedélyeznék ezeket. Csak ugye akkor nem fogynának annyira a vakcinák, és a kevésbé hatékony + jóval drágább gyógyszereket sem lehetne eladni.
Szóval nem a be nem oltottakat kellene szidni, hanem azokat, akik ezért felelősek.
Nekem az egyik gondom az, hogy Sinopharmot kaptam, abban aztán tényleg 100000%-ban biztos vagyok, hogy nem okoz kárt, de állítólag védettséget se alakít ki.
A másik gondom az, hogy a be nem oltottak miatt terjed tovább és van ideje a mutációknak teret nyerni.
Jó lenne, ha használnának rá gyógyszert (enyhébb tünetek esetén is) és nem a saját immunrendszerre kellene várni, ami vagy jól reagál vagy nem és megnyomorítja / megöli az embert.
Azt olvastam régen, hogy nyugaton a náthára is adnak antivirális gyógyszert és nem csupán tünetellenes szerekkel kezelik. Bár ez vagy igaz, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!