Akik ellene vannak a COVID-oltásnak, ők mitől félnek?
A saját szervezetük reakciójától nem félnek, ami túlreagálhatja és hónapokig tartó vagy akár végleges egészségkárosodást okoz nekik, de az oltástól igen, ami 1:100 000 eséllyel talán okoz valamiféle gondot.
Ebédnél a kajáldában a random hús veszélyesebb, mint az oltás.
Én azért félek mert is ismerősöm édesanyja megkapta az oltást,aztán meghalt covidban 😢
Akkor hogy is van ez h véd az oltás...
Oltás után 2-3 héttel
Mindkettőt megkapta
3!
Tévedésben vagy, mint sokan mások is. Az oltás nem véd a Covid ellen -pont úgy, ahogy egyetlen másik vedonoltas sem véd egyetlen betegség ellen sem. Az oltas csökkenti a megbetegedés esélyét, illetve megbetegedés esetén a súlyos lefolyást. Megbetegedhet az is, akit beoltottak, és bizony meg is halhat a betegségben. Nem tudom miylenek a hivatalos arányszámok, de tegyük fel, ha 100 ember. 50 beoltott, 50 nem. Az 50 oltatlan közül mondjuk 30 lesz beteg, 15 súlyosan, 5 meghal. Az oltott 50 közül 15 lesz beteg, 3 súlyosan, 1 hal meg. Kb ilyesmi a működése.
De igen azt gondolom
Biztos van magyarázat h miért halt meg
De ez a családját nem vigasztalja
Egy 42 éves nőről beszélünk akinek a gyerekei itt maradtak anya nélkül
8!
Tehát azért halt meg Covidban, mert oltást kapott ellene? Anyám borogass....
Az igazságot mondtam
Nem azt mondom h az oltás miatt halt meg
De ha megkapta az oltást hogy kaphatta el a covidot???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!