Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egyre több szakember figyelmez...

Egyre több szakember figyelmeztet, hogy az mRNS oltások fehérjéi tényleg bekerülhetnek idővel a véráramban és toxikus tüneteket: vérrög képződés, szívizom gyulladást okozhatnak?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=f1WLkbd6RZY&t=7s

"Valójában, amikor a tisztított tüskefehérjét a kísérleti állatok vérébe fecskendezik, mindenféle károsodást szenvednek a szív- és érrendszerben, és átjuthat a vér-agy gáton és károsodást okozhat az agyban.

Nos, első pillantásra ez nem tűnik túl aggasztónak, mert ezeket az oltásokat a vállizomba fecskendezzük. Korábban azt gondolták, hogy ezek az oltások úgy működnek, mint bármelyik szokásos oltásunk, hogy sehova máshova nem mennek, mint ahol az oltás helye van. Tehát, hogy a vállban maradnak. A fehérje egy része a helyi nyirokcsomókba kerül, hogy aktiválja az immunrendszert.

És ez az a pont, ahol a legújabb tudományos felfedezések szerepet kapnak. Itt lesz ijesztő a dolog. Én és néhány nemzetközi kolléga a japán regisztrációs hatósághoz intézett megkeresés útján megkaptunk egy úgynevezett biodisztribúciós tanulmányt. Ez az első alkalom, hogy a tudósok betekintést kaptak a mRNS vakcinák hollétéről az oltás után. Tehát valószínű, hogy az oltás a vállizomban marad?

A rövid válasz: semmi esetre! És ez nagyon nyugtalanító. A tüskefehérje a vérbe kerül, az oltás után több napig kering a vérben. Amint a vérbe kerül, felhalmozódik, és felhalmozódik számos szövetben, például lépben, csontvelőben, májban, mellékvesékben és ami számomra a legaggasztóbb, meglehetősen nagy koncentrációban halmozódik fel a petefészkekben."

#toxikus fehérje
2021. jún. 5. 11:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
72%
20-as, vagy a laboreredet. ma már tulajdonképp tény. etették a világot a denevérrel, meg a tobzoskával, vagy mivel. gyakorlatilag kimondták, hogy mesterséges, persze nem az M1-en a hiradóban. 1 éve még laposföldhívő voltál ezért.
2021. jún. 5. 16:29
 22/68 anonim ***** válasza:
78%

Még mindig az vagyok 😄 szerintem ez ilyen üldözésimánia pár embernél. Mindenki hülye, az összes kutatóorvos kamuzik, aki eddig mert ellene beszélni mindennek, vagy kimondott bármit is a vakcinákkal, vírussal kapcsolatban. Az összes tudományos lapban leközölt tanulmány ostobaság, senki me higgyen azoknak, mert kóklerek.

Nem gondoltam volna, hogy 2021-ben szinte máglyán égetik el azokat, akik mernek felszólalni bármi ellen is.

2021. jún. 5. 16:37
 23/68 anonim ***** válasza:
55%
Igen, aki nem a mainstream médiából tájékozódik, annak ez már régóta nyílvánvaló.
2021. jún. 5. 21:55
 24/68 anonim ***** válasza:
66%
Rászántam pár órát és utánanéztem azoknak amit Byram Bridle állított és a tanulmányokban amire hivatkozott, nincsenek olyan adatok amik bizonyítanák az állításait. Szóval vagy valamit nagyon benézett, vagy vannak még olyan tanulmányok amik még nem kerültek napvilágra. Alternatív média ugyanúgy lehet megtévesztő mint a mainstream szóval, érdemes mindent fenntartásokkal kezelni.
2021. jún. 5. 22:37
 25/68 anonim ***** válasza:
32%
#24 vagy te néztél be valamit. :D
2021. jún. 5. 22:40
 26/68 anonim ***** válasza:
70%
Akkor huszönötöske, szájtépés helyett mutasd már meg mi igazolja a szakértő állításait. Mert ha sík h@lye vagy hozzá plusz nem beszélsz angolul, le sem tudod ellenőrizni a kijelentéseit. Csak benyelsz mindent amit mondanak neked, mint kacsa a nokedlit :D
2021. jún. 6. 08:02
 27/68 anonim ***** válasza:
42%
#25 Itt van egy oldal, ahol megcáfolják az állításait: [link]
2021. jún. 6. 09:33
 28/68 anonim ***** válasza:
17%
Huszonhatoska, te nyilván értesz hozzá. :D És hogy ellenőtzöd le? Van egy oldal ami megcáfolja az állításait? Hűha... :DDD Erre inkább nem mondok semmit. :D Illetve mégis... Nemrég még az a laborból való elszabadulás elméletét is minden hűdeszakértő megcáfolta, és aki azt merészelte mondani, hogy szerinte laborból jött a vírus az összeesküvéselmélet-hívő/gyártó lett, tiltották/törölték a posztjait különböző platformokról stb... Most meg mi van? Na ennyit a szakértői cáfolatokról.
2021. jún. 6. 11:03
 29/68 anonim ***** válasza:
64%
28. Linkelj bármilyen kuatási eredményt, tanulmányt ami igazolja az állításait. Én órákat fordítottam erre hogy megtaláljam különböző adatbázisokban mert, engem is érit a dolog. De nem létezik ilyen. És te mennyi időt fordítottál rá hogy ellenőrizd az állításait? Az hogy a vírus honnan jött meg honnan nem, teljesen hidegen hagy. Valaki állít valamit és sehol nincs rá bizonyíték, az viszont nagyon fájdalmas és káros. Most komolyan gondolod hogy a világ összes orvosa, tudósa, gyógyszerésze benne van az összesküvésben? LOL
2021. jún. 6. 13:36
 30/68 anonim ***** válasza:
20%

"Most komolyan gondolod hogy a világ összes orvosa, tudósa, gyógyszerésze benne van az összesküvésben?"

Nemrég még az is összeesküvés-elmélet volt amit említettem. De én itt befejezem, hülyékkel nem szivesen tárgyalok és különben is túlerőben vagytok. Pá. :D

2021. jún. 6. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!