Egyre több szakember figyelmeztet, hogy az mRNS oltások fehérjéi tényleg bekerülhetnek idővel a véráramban és toxikus tüneteket: vérrög képződés, szívizom gyulladást okozhatnak?
https://www.youtube.com/watch?v=f1WLkbd6RZY&t=7s
"Valójában, amikor a tisztított tüskefehérjét a kísérleti állatok vérébe fecskendezik, mindenféle károsodást szenvednek a szív- és érrendszerben, és átjuthat a vér-agy gáton és károsodást okozhat az agyban.
Nos, első pillantásra ez nem tűnik túl aggasztónak, mert ezeket az oltásokat a vállizomba fecskendezzük. Korábban azt gondolták, hogy ezek az oltások úgy működnek, mint bármelyik szokásos oltásunk, hogy sehova máshova nem mennek, mint ahol az oltás helye van. Tehát, hogy a vállban maradnak. A fehérje egy része a helyi nyirokcsomókba kerül, hogy aktiválja az immunrendszert.
És ez az a pont, ahol a legújabb tudományos felfedezések szerepet kapnak. Itt lesz ijesztő a dolog. Én és néhány nemzetközi kolléga a japán regisztrációs hatósághoz intézett megkeresés útján megkaptunk egy úgynevezett biodisztribúciós tanulmányt. Ez az első alkalom, hogy a tudósok betekintést kaptak a mRNS vakcinák hollétéről az oltás után. Tehát valószínű, hogy az oltás a vállizomban marad?
A rövid válasz: semmi esetre! És ez nagyon nyugtalanító. A tüskefehérje a vérbe kerül, az oltás után több napig kering a vérben. Amint a vérbe kerül, felhalmozódik, és felhalmozódik számos szövetben, például lépben, csontvelőben, májban, mellékvesékben és ami számomra a legaggasztóbb, meglehetősen nagy koncentrációban halmozódik fel a petefészkekben."
egyre több szakember :DDD
Édes Istenem, ti random neveztek ki kóklekeret szakembernek, mert rettegtek egy szuritól. Ennyi a történet. Alapvető biológia tudásotok nincsen bakker.
Ja, tényleg egy kókler: [link]
A lényeg, hogy érkárosító hatás van az mrns oltásoknak. Ezért jut át.
#10 válaszoló vagyok, látom tényleg lepontoztak rendesen :D
Na nem baj, én csak megpróbáltam elmagyarázni egy-két dolgot, ami miatt alaptalannak tartom a félelmet az mRNS oltásoktól.
Nem tartom magam “fotelprofesszornak” sem, csak egy szimpla orvostanhallgató vagyok.
De mindegy, legyen mindenkinek szép napja :)
Nem fog történni semmi.
Lehet hogy be lehetne bizonyítani utólag is, de az oltás önkéntes, és hozzájárulói nyilatkozatot kell aláírni, így nem hiszem, hogy túl sok értelme lenne bizonygatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!