Ki a leghitelesebb magyar szakember a covid19-el kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Na és persze, a legjobban ért a témához. Pártsemleges, és főleg tudományos oldalról közelíti meg a vírust, a járványt, a vakcinákat, stb. Nem elfogult egyik vakcinával sem. Van egyáltalán ilyen szakember magyarországon?2021. máj. 9. 21:12
1/10 Alex Fly válasza:
A mostani ellentmondásos híreket olvasva nekem jelenleg a Zállatorvos...
6/10 anonim válasza:
Gődényt felejtsétek már el, egy retkes fideszcsicska, kihasználja az embereket.
9/10 A kérdező kommentje:
Én először Jakab Ferencet mondtam volna, de mint kiderült őt bízta meg Orbán a víruskutató akciócsoport vezetésével. Tehát nem teljesen semleges, mert az intézménye gondolom akkor kap pénzt az államtól, ha olyan dolgokat mond, amivel Orbánék is meg vannak elégedve. Nem teljesen szakemberként meg az Ázsiában szakadtam nevű youtube csatornát tartom hitelesnek, ahol egy magyar orvos néz utána a coviddal kapcsolatos fontos információknak, aki thaiföldön él. Nem virológus, csak általános orvos, és már annyira elmerült virussal kapcsolatos információk szerzésébe, hogy bátran hiszek neki, pedig azon kívül, hogy Zsolt nem lehet róla tudni semmit. Ja meg azt is megemlíti egyszer, hogy a SOTE-n végzett.
2021. máj. 10. 03:45
10/10 anonim válasza:
Igen. Az Ázsiába szakadtam Zsoltija hiteles,megbízható és eléggé tájékozott,és anyagiaktól független a véleménye,azaz senki nem befolyásolja csakis a tudomány. Rendszeresen nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!