Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg rávehetők az emberek...

Tényleg rávehetők az emberek az oltásra egyszerű zsarolással?

Figyelt kérdés

Nem mehetnek koncertre, strandra, étterembe, fürdőbe, kocsmába, szabadidős rendezvényekre.

Ezek hiánya valakit tényleg megvisel annyira hogy ezt meglépje?

Akik oltottak, nem érzik cikinek? Lesül a pofámról a bőr azok helyett is akiknek látom Facebookon a "Vaccinated!" keretet a profilképükön.

2021. jún. 4. 10:19
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
98%
1933-ban Adolf Hitler létrehozta az Ahnenpaß nevű genealógiai passportot, amely igazolja, hogy annak tulajdonosa árja volt! Ez az útlevél hozzáférést biztosított a múzeumokhoz, középületekhez, mozikhoz, éttermekhez, hotelekhez, tanulmányokhoz, szórakozó helyekhez és munkához. Mindezt azért, mert egyebek mellett "fennáll annak a veszélye, hogy a nem árja emberek súlyos betegségeket közvetítenek az árja lakosság számára!" Az Ahnenpaß tehát védettségiségi igazolványként szolgált, hogy azok birtokosai minél kevésbé keveredhessenek az igazolvánnyal nem rendelkező lakossággal.
2021. jún. 7. 13:11
 32/42 anonim ***** válasza:
14%

Ezt a struccpolitikádat (amivel nem foglalkozom az nincs) a vírussal is megbeszélted?

2021. jún. 8. 13:28
 33/42 A kérdező kommentje:

#32, ki mondta hogy nincs? A nem érdekel nem egyelő azzal hogy nem létezik. Ahogy már mondtam, átestem rajta, jöhetne még párszor. :)

Emiatt nem fog jobban érdekelni.

2021. jún. 8. 13:33
 34/42 anonim ***** válasza:
Na,na :)
2021. jún. 8. 18:05
 35/42 anonim ***** válasza:
Szerintem azok meg pont lesz*rják az oltást. Nem viseli meg őket semmi. Alapból én nem oltatnám be magam, mert nem érdekel. Fiatal és egészséges vagyok, a családunkban senki nem fél a vírustól, sőt nem is volt egyikünk sem koronás az elmúlt idő alatt, a falunkban meg senki nem is halt meg emiatt. De ha csak így utazhatok külföldre, akkor tökmindegy, beoltatom magam, nem lesz semmi bajom tőle. Nehogy ezen múljon már.
2021. jún. 12. 11:19
 36/42 A kérdező kommentje:
#35, ér ez neked annyit? Csak azért hogy mehess? Ennyire képtelenek az emberek otthon egyedül lenni mostanság?
2021. jún. 12. 11:22
 37/42 anonim ***** válasza:

35-ös,gondolom ez sem zavar különösebben, 81% rendbe jön a szívizom gyulladás után.

[link]

Az ne befolyásoljon, hogy a kuruc cikkét linkeltem, az indexen is kint volt, csak onnan eltűnt😂

2021. jún. 12. 12:31
 38/42 anonim ***** válasza:
36. Mi ér annyit? Csak egy tűszúrás. Bemegyek, kijövök. Max pár napig egy kicsit megvisel. Ennyi. Utána mehetek boldogan az utamra, mert engednek. Senki nem fogja nekem megszabni, hogy mikor mit csináljak. Ráadásul nem egy ilyen hülyeséggel.
2021. jún. 12. 12:48
 39/42 A kérdező kommentje:
Hát te tudod. Én inkább nem megyek sehova minthogy akárki akármilyen tűvel akármilyen kifogásolható anyagot fecskendezzen belém. Cikinek érezném ha be lennék oltva.
2021. jún. 12. 12:50
 40/42 anonim ***** válasza:
37. Nem olvasok ilyesmit. Mindenkinél másképp hatnak a vakcinák. Az lesz, ami lesz. A sorsod úgysem tudod elkerülni.
2021. jún. 12. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!