Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg rávehetők az emberek...

Tényleg rávehetők az emberek az oltásra egyszerű zsarolással?

Figyelt kérdés

Nem mehetnek koncertre, strandra, étterembe, fürdőbe, kocsmába, szabadidős rendezvényekre.

Ezek hiánya valakit tényleg megvisel annyira hogy ezt meglépje?

Akik oltottak, nem érzik cikinek? Lesül a pofámról a bőr azok helyett is akiknek látom Facebookon a "Vaccinated!" keretet a profilképükön.

2021. jún. 4. 10:19
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
17%
40-es nő vagyok és a fürdő-koncert-múzeum trió miatt oltattam be magamat. Pontosabban a döntésem 80%-a ezek miatt volt, a maradék 20 % pedig, hogy a Covid hosszú távú következményeiről nem tudunk sokat, meg ha minél többen beoltatjuk magunkat, annál előbb vége lesz a járványnak.
2021. jún. 4. 16:30
 12/42 anonim ***** válasza:
69%
#11! És az oltás hosszútávú következményeiről mennyit tudsz?
2021. jún. 4. 18:58
 13/42 anonim ***** válasza:
92%

Amiről hallgatnak a nagy oltási kampányban: az mRNS kísérleti vakcinában levő tüskefehérje toxikus és veszélyes az emberekre

Byram Bridle a kanadai Guelph Egyetem virológia és immunológia szaktekintélye néhány nappal ezelőtt komoly figyelmeztetést tett közzé Alex Pierson rádió műsorában a géntechnológiával módosított Covid oltásokkal kapcsolatban.

https://www.youtube.com/watch?v=f1WLkbd6RZY&t=7s

2021. jún. 5. 11:14
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
a hosszabb távú hatásokkal nem kell foglalkozni, az majd csak később lesz. azzal majd foglalkozunk akkor. a lényeg, hogy most lehessen menni. mindenesetre kivenni az oltást már nem lehet, az már bent marad. egyre több info szivárog ki, olyanok amikért bárkit lehülyéztek 1 évvel ezelőtt. az most valóság. labor, mesterséges eredet, kínai cucc hatástalansága, astrazeneca felfüggesztése, most hirtelen. de biztos lesz még, titkolják amíg lehet aztán kiszivárog. hát ez van, vagy ez lesz kb.
2021. jún. 5. 16:25
 15/42 anonim ***** válasza:
93%

Kedves 11-es!

"ha minél többen beoltatjuk magunkat, annál előbb vége lesz a járványnak."

Akkor lesz vége a járványnak ha kikapcsoljátok a tévét és nem nézitek a hírportálokat.

2021. jún. 5. 22:02
 16/42 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg zsarolás ez, de meg tudom érteni. Egész egyszerűen nem lehet ilyen döntést a hétköznapi emberre bízni, mert semmit se tudnak a saját szervezetük működéséről, de okoskodnak.

Jó lenne, ha az embereknél prioritás lenne, hogy minél előbb kialakuljon a nyájimmunitás, ne legyen ideje a mutációknak kialakulni, védjük azokat, akiket betegségük miatt nem lehet beoltani, aki egészséges, annak ne menjen tönkre a szervezete poszt-COVID miatt.

2021. jún. 5. 22:59
 17/42 A kérdező kommentje:

#16, egy nagyon egyszerű kérdésem van. Neked mitől lesz jobb ha kialakul a "nyájimmunitás"? És most mellőzd az általad kimutatott "vigyázzunk egymásra" álszentséget.

Nagyon durva hogy néhány ember ennyire félti az életét.

2021. jún. 6. 09:11
 18/42 anonim ***** válasza:
4%

Ha kialakul a nyájimmunitás, akkor például védjük azokat a rákosokat, szervátültetetteket, autoimmun betegeket, akik a betegségük miatt nem kaphatnak oltás.

Én betegségem miatt nemsokára szteroidos kezelésben fogok részesülni, ráadásul előreláthatólag infúzióban, nagy dózisban. Ha meglenne már a nyájimmunitás, nem lenne félnivalóm.

Ha a nyájimmunitás kialakul, a fertőzések megállnak. Így többé nincs lehetősége kialakulni a mutációknak, köztük akár durvábbaknak, vagy olyan ugyanilyen durváknak, amikre nem jók a jelenlegi oltások.

Ha ezt nem érted, akkor az azért van, mert NEM AKAROD érteni.

Itt egy oltás, amivel akár meg is állíthatnánk egy relatív durva járványt, ami világszerte leterhelte az egészségügyet, amiben a fertőzöttek 3-8%-a elhunyt, ami miatt sokaknak végleg tönkrement az egészsége (poszt-COVID), ráadásul az oltások között lehet válogatni, erre sokan mindenféle összeesküvéselmélettel jönnek....

2021. jún. 6. 11:17
 19/42 anonim ***** válasza:
4%

"Nagyon durva hogy néhány ember ennyire félti az életét."

Miért durva?

Ha téged baleset ér, ne jöjjön hozzád a mentő, az antibiotikumot nem veszed be, sőt, semmilyen gyógyszert nem veszel be, a biztonsági övet nem kötöd be?

Vagy hát nem is tudom, hogyan értelmezzem ezt a mondatodat.

2021. jún. 6. 11:21
 20/42 A kérdező kommentje:

#19, nagyjából igen. Olyan dologtól rettegtek ami az emberek 95%át nem érinti.

#18 sajnos nem tudnak érdekelni az emberek, lehet rákos meg akármilyen. Én ezért nem oltatom magam. Voltam vírusos, jöhetne még párszor, jó volt. Innentől fogva nem befolyásol a vírus, nem is érdekel.

2021. jún. 6. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!