Szerintetek, mikorra várhátó, hogy a Sputnikkal oltottak is ugyanúgy utazhatnak Nyugat Európában, mint a többi vakcinával oltottak?
#1-es!
Te saját magadat!
#2-es!
Én sem tudom, hogy a WHO miért nem fogadta el a Szputnyikot lehet az oroszok nem adtak oda még minden dokumentumot, vagy csak megint a politikai helyzet miatt van ez.
Ebbe a témába illő kérdést tettem fel itt: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellata..
Fejtsétek ki a véleményeteket a szputnyik után nyugati oltás felvétele témában.
Tisztán politikai-gazdasági okai vannak, ebben biztos vagyok, hogy az EU még mindig nem volt hajlandó elfogadni a Szputnyikot. Konkurrencia az AstraZenecának. Ráadásul, úgy tűnik, annál sokkal jobb! Mind hatásosságban, mind mellékhatás profilban.
Nem mondják, hogy nem fogadják el, mert nem tudnák megindokolni, miért, de úgy lassítják az elfogadási folyamatot, ahogy csak lehet.
Tisztességtelen, amit művelnek, de hát mikor volt tisztességes a politika meg az üzlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!