Most aki bevan oltva és elkapja a vírust, ugyanúgy fertőz?
Az lenne a logikus, hogy az én szervezetem, ha már bennem az oltás, akkor legyengíti a vírust, ezért ha tovább is adom, csak egy legyengített változatát. Gondolom én. De nem tudom, hogy így van-e, én nem oltatok.
Édesanyám megkapta az első oltást, nem volt semmi baja, se előtte, se utána következő pár napban, de mire a második oltásra került volna a sor, szinte pár nap alatt elvitte a vírus (sok egyéb betegsége is volt)
De a közeli ismerőseim között több példa is volt rá, hogy a családból 1-2 fő elkapta, a többi nem, pedig senki sem volt oltva, még egyszer sem.
És arra is volt példa másik ismerősnél, hogy ő családjukból is sokan elkapták, de ott nem csak az együtt élők, és náluk viszont mindenki elég rosszul viselte, sőt egy valakit el is vitt (pont azt, aki már be is volt oltva).
Biztos sok nem durván beteg embert ment meg az oltás, de akinek a szervezete nagyon gyenge, őt a tapasztalataim szerint így is úgy is elviszi :( Remélem általánosságban nem az én tapasztalataim az igazak és más beteg idősöket (és mindenki mást is) meg véd majd az oltás, ha úgy dönt beadatja.
Az oltás semmitől nem véd! Értve vagyok?!
(Amúgymeg tessenek lepontozni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!