Szeptember óta "járunk" oviba és azért tettem macska körömbe, mert konkrétan többet van szegény itthon, mint oviban... Elején kapott gumi macit, C és D vitamint. Gumi macit le váltottuk két hónapja Béres cseppre, C és D vitamin ugyanúgy maradt. ?
Na ahogy a gumi maci vitamin se látszott jónak úgy most a Béres se szerintem, mert ugyanúgy beteg a gyerek mindig. Február közepe óta nem volt oviban. Éppen akkor gyógyult volna ki a két hetes betegségből amikor be zárták az ovit, így két hónapig nem volt oviban. Egyszer nem volt beteg az idő alatt!!! Hétfőn ment oviba és mai napra...Dugul, folyik az orra fel váltva stb.
Kérdésem: egy nagyon jó immunerősítő vitamint, gyógyszert vagy akármit, ami kis remény sugarat ad, hogy tovább bírja már, mint három nap, egy hét?!
Ma is közölte, hogy nem akarok beteg lenni, mert menni szeretnék oviba... Imád(na) járni, de így nem tud és mindenből ki marad. :(
Bocsánat, hogy hosszúra sikeredett!
Szeptember óta, ha össze számolom akkor kb egy hónapot ment oviba.
Értem én, hogy itt erősödik az immunrendszere, de most három nap alatt lett lázas beteg, mert a jó előbb mértem a lázát neki.
Mennyi D-vitamint kap?
Igaza van az #1-nek, a közösségbe kerülés első 1-2 évében a gyerekek sokféle kórokozót elkapnak, és gyakrabban lesznek betegek. Aztán emiatt egyre erősebb lesz az immunrendszerük.
Nekünk sokat segített, hogy betegség idején nem kaptak tejet, helyette mézes gyógyteákat ittak, sok gyümölcsöt ettek. Citrusfélékben, nyers paprikában elég sok C-vitamin és antioxidáns van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!