Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik be vannak oltva mint...

Akik be vannak oltva mint sokan mások,mitől is félnek pontosan? Nem annak kéne félnie aki nincs be oltva?

Figyelt kérdés

De most komolyan,áruljátok el légyszíves.

Ha valaki ennyire tart a dolgoktól ne járjon étterembe,otthon is lehet készíteni finom ételeket,attól mert lesz egy kártyád még nem múlik el a vírus.

Igen szakács vagyok,kicsit dühítő már ez az egész.

Előre is köszönöm,szép napot.🙂

2021. máj. 24. 04:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#7 Csak ezek az emberek bosszantanak kicsit akik ilyeneket irkálnak.

Aki oltat az oltás párti,másik ember nem oltat ő már 100% hogy oltás ellenes,hogy is van ez?

Normális ember ilyeneket ír?

⇊⇊ ⇊⇊ ⇊⇊ ⇊⇊

Én pl a gyerekemet féltem, akit egyelőre nem lehet beoltani. Ő is jön velünk étterembe stb, ne vírusos kaját kapjon már, csak mert a szakács egy oltásellenes idióta. De én azért mutassam az igazolványom vendégként, amint átlépem az étterem küszöbét.

Már most hallottam nem egy olyan történetet, ahol a főnök kijelentette a munkavállalóknak, hogy ha továbbra is itt szeretnének dolgozni, akkor be kell hogy oltassák magukat. Oltakozott is mindegyik, szóval működött a dolog. Teszem hozzá, helyesen. Ha én lennék ilyen pozícióba, és is csak olyanokat foglalkoztatnék, akik hajlandóak oltakozni. :)

Szakács tehet arról hogy védettség igazolványhoz kötik az étterembe járást?

Nálunk tisztaság van,minden higiénikus de megértelek 7-es,én is jobban tartanák attól,mert sajnos vannak ilyen helyek is.

2021. máj. 24. 14:23
 12/13 A kérdező kommentje:

#9 Nincs semmi bajom a vendégekkel,az olyan emberek dühítenek kicsit mint a 7-esnek írtam válaszában.

Tudom hogy sokan milyen helyzetben vannak,én is közéjük tartozom.

2021. máj. 24. 14:25
 13/13 A kérdező kommentje:

#10 Pedig egyáltalán nem probléma számomra,ha esetleg úgy értelmezem akkor nagyon sajnálom.

Azok az emberek dühízenek kicsit akik asziszik hogy az az ember leprás mert ő még nem kapott oltást.

Nem zavar aki ott marad.

Leginkább kiszállásból élt a vírus előtt is a főnök,csupán szezonkor fogadunk embereket,szezonon kívül csak kiszállás van.

2021. máj. 24. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!