Akik be vannak oltva mint sokan mások,mitől is félnek pontosan? Nem annak kéne félnie aki nincs be oltva?
De most komolyan,áruljátok el légyszíves.
Ha valaki ennyire tart a dolgoktól ne járjon étterembe,otthon is lehet készíteni finom ételeket,attól mert lesz egy kártyád még nem múlik el a vírus.
Igen szakács vagyok,kicsit dühítő már ez az egész.
Előre is köszönöm,szép napot.🙂
#7 Csak ezek az emberek bosszantanak kicsit akik ilyeneket irkálnak.
Aki oltat az oltás párti,másik ember nem oltat ő már 100% hogy oltás ellenes,hogy is van ez?
Normális ember ilyeneket ír?
⇊⇊ ⇊⇊ ⇊⇊ ⇊⇊
Én pl a gyerekemet féltem, akit egyelőre nem lehet beoltani. Ő is jön velünk étterembe stb, ne vírusos kaját kapjon már, csak mert a szakács egy oltásellenes idióta. De én azért mutassam az igazolványom vendégként, amint átlépem az étterem küszöbét.
Már most hallottam nem egy olyan történetet, ahol a főnök kijelentette a munkavállalóknak, hogy ha továbbra is itt szeretnének dolgozni, akkor be kell hogy oltassák magukat. Oltakozott is mindegyik, szóval működött a dolog. Teszem hozzá, helyesen. Ha én lennék ilyen pozícióba, és is csak olyanokat foglalkoztatnék, akik hajlandóak oltakozni. :)
Szakács tehet arról hogy védettség igazolványhoz kötik az étterembe járást?
Nálunk tisztaság van,minden higiénikus de megértelek 7-es,én is jobban tartanák attól,mert sajnos vannak ilyen helyek is.
#9 Nincs semmi bajom a vendégekkel,az olyan emberek dühítenek kicsit mint a 7-esnek írtam válaszában.
Tudom hogy sokan milyen helyzetben vannak,én is közéjük tartozom.
#10 Pedig egyáltalán nem probléma számomra,ha esetleg úgy értelmezem akkor nagyon sajnálom.
Azok az emberek dühízenek kicsit akik asziszik hogy az az ember leprás mert ő még nem kapott oltást.
Nem zavar aki ott marad.
Leginkább kiszállásból élt a vírus előtt is a főnök,csupán szezonkor fogadunk embereket,szezonon kívül csak kiszállás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!