Szülők! 15-16 éves gyermeketeknek megengednétek, hogy megkapják a vakcinát? Én nem szeretném, ha a gyerekeim megkapnák..

9es vagyok. Igen még így is, a 16 éves, ahogy az előző is mondta, már elég idős ahhoz, hogy ezt eldöntse. Engem speciel soha nem érdekel, ha valaki a buli helyek miatt oltakozik, legalább ennyivel is nagyobb lesz az átoltottság.
"nem lehet ezt tudni 100%-ig biztosra, ezt a családtagjaik mondták.“ - Hirtelen már nem is biztos, hogy az oltás miatt haltak meg, na ez mutatja, hogy hazudsz. Kíváncsi lennék, hogy az őket ápoló orvosoknak mi a véleménye a halálukról... Lehet nagyon elcsodálkoznál.
Érdekes, hogy az én ismerősi körömben mindenki vígan él az oltással. Ellenben több olyan sztori is van, amikor a korona miatt valaki meghalt vagy nagyon súlyos lefolyású volt neki.
Mindig nagyon elszomorít, mikor gyerekek a szülők miatt nem kaphatnak oltást, és kétségbeesetten írnak ide, hogy mit csináljanak. Ne legyél te is ilyen.

"igenis haltak meg ismerőseim" - na mi van, kérdező, tompulsz, tompulsz? Már nem sok ismerősöd halt meg tőle, mint 25 perccel ezelőtt? "Valószínűleg az oltástól" - már nem biztos, hogy az oltástól, csak valószínűleg? Alakul ez ... Kb egymilliószoros a valószínűsége annak, hogy azért fog neked szemrehányást tenni a nagy gyereked, mert nem járultál hozzá és nem vehetett részt programokon, mint annak, hogy belehaljon az oltásba.
A 14-15 évesnek pillanatnyilag még nem aktuális. A kínai vakcinában pedig ne bízz, mert lehet, hogy mellékhatása nincs, de hatása is pont ugyanannyi van, nekem például 50-es alsó határnál 61 az antitestszámom, és ez tömegesen fordul elő, míg a lányomnál egyetlen Astrától 280.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!