16 éves fiú vagyok, nem egy kis darab, és ahogy elkezdek izzadni és megszárad a pólón, ilyen fehér csíkokat hagy maga után, egy átlagos nap után teljesen csíkos pl egy fekete pólóm. Mit lehet ezzel csinálni vagy egyáltalán mi okozza ezt?
Ez teljesen normális, ezellen nem igazán kell tenni semmit.
Nem vagyok orvos igyhát a tippem hogy ne fekete pólót vegyél fel azon nagyon lászik, illetve 30 fokban a fekete póló az öngyilkosság olyan meleg benne.
Amúgy az izzadság sótartalmát látod.
Az izzadtság sótartalma tud voltozó lenni, a lényeg, hogy a fehér csík az gyk. só. Önmagában ezzel nincs gond.
Csinálni annyit tudsz, hogy izzadásgátlót vetsz be (az majd esetleg másmilyen színű foltot hagy vagy afehéret, csak púderből :D). Van kifejezetten "Black" változat is némelyikből, azért, hogy a feketét ne fehérezze neked össze.
Önmagában azonban az izzadás... jó. Egészséges. Az lenne a baj, ha nem. (Pl. elmehetsz lézeres kezelésre, ahol a verítékmirigyeidet összeforrasztják - kb. Nagy agy..) Ha olyan a szitu, akkor legyen nálad tartalék póló (ha jól értem, atléta helyett használod, ing alá) és javaslom, hogy borotváld a hónaljadat, ugyanis akkor nagyon minimális az izzadtságszag! Hát ennyi. Vagy maradj a légkondik közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!