Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha úgy alakítják, a covid ellen nem oltottak csak maszkban lehetnek életük végéig,mindenhol, bolt, iskola, munkahely, míg az oltottak maszk nélkül, ki hogyan fogadná?

Figyelt kérdés
[link]

2021. máj. 16. 21:41
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
21%

37-es

Szijjártó, te vagy az?

2021. máj. 19. 07:42
 42/46 anonim ***** válasza:
19%

"Diszpolgár" kérdező te vagy. :-D Eleve a kérdésed buta, szánalmas és primitív, ciki... "Életünk végéig"... Hány éves vagy?

Igen valamelyik országot már irányítják de az még nem Magyarország. Én örülök hogy ebben az országban élek, és nem olyanban, ahol nem a saját hazánk érdekeit nézik. Majdnem Amerikába költöztünk, zöldkártyát megkapnánk, de örülök hogy nem mentünk. Ami ott is van, akar tud mesélni erről is...

Persze hogy a világ afelé halad hogy birkákat neveljen, de az nem ez az ország! A liberális maszlag, ami már régen nem arról szól hogy elfogadás hanem legyél birka, ne legyen hited, ne legyen hazaszereteted (kérdező, neked van??), Ne higgy a családban, Ne higgy Istenben, Ne higgy semmiben, ez kell?

Te tényleg azt hiszed hogy még vírus sincs? Te teljesen hülye vagy? Menj már el egy kórházba corvid osztályra és nézd meg naponta hányan halnak meg, mi van ott! Szerinted lélegeztető gépet se használnak? Miket beszélsz?? Mert szerinted úgy van, akkor nem? Jézusom, te melyik bolygón élsz?? Én közvetlenül tudom, hogy halnak meg és hányan... :-( Összeomolnál idegileg a sok hulla, látványától, akkor már nem lenne ekkora a pofád, beleégne a retinádba a lélegeztető gépek és halottak képe! Apádé, anyádé...

Te olyan rohadt okosnak gondolod magad, ezt is megmondod hogy kitalálják az egészet. Egy vicc vagy azokkal Együtt akik itt véleményeznek és baromságokat írnak.

Látszik, hogy még a földből is alig nőttetek ki, mert kommentjeitek alapján, nem sokan fogjátok fel a helyzet súlyosságát, hogy mi történik valóban a világban. Persze, normális esetben a tanuláson, szerelmen meg a szórakozáson kéne agyalnotok. (Bár az én 20 évesen nagyszüleim is menekültek a bombázás elől, nem lett volna idejük tiktokozni, mert halottajaikat keresték a romok alatt. Mit tudtok ti a valódi problémákról, történelemről, politikáról? Hogy tették tönkre az országunkat azok a kiváló emberek leszármazottjai, akiket most az ellenzéki oldalon látsz. Olvass egy kis történelmet, járj utána!)

Ha politika szerinted nem fontos, és pejoratív jelzővel illeted, akkor megnézném hogy enélkül hogy működne az ország. Nyilván sehogy. Közülük nyilván sokkal fontosabb munkát végeznek mint akár én, vagy a szüleid. Dolgoztál már a minisztériumban, vagy a parlamentben? Fogadjunk hogy nem. De te biztos jobban irányítanád az országot, nem? Hiszen tele vagy fantasztikus ötletekkel. Tudod mit? Tanulj rengeteget, és csináld jobban!

Te bologatsz a baloldali sajtónak. Nem kérdőjelezed meg, azt amit naponta olvasol? Index HVG és társai, remiszgetések, ferdítések és hazudozások melegágya. Nem ártana mind a két oldalt olvasni, és pontosan utánajárni hogy mit állítanak. Meg fogsz döbbeni a forrásokon, amit szeretnek elhagyni újságíróként, illetve hazugságok állításait rendszeresen nem javítják ki vagy frissítik.

Például a covidnál maradva: azt állították hogy meghalt 19 ember norvégiában phizer miatt két héttel az oltás után. Ismerősöm mondta hogy lehet meg fog halni, rtteg, mert olvasta ezt a cikket. Nem járt utána persze, kiderült nem az oltás miatt (!) haltak meg. Azóta se frissítik a cikkeiket, direkt így hagyták, hogy az ilyen hírek miatt ne oltsátok be magatokat. Ki a birka? Csak múlt hónapban 70 cikk jelent meg egyszerre ellenzék oldalon, hogy miért ne oltsd be magad. Magyaráznom kell ezt is? Jó reggelt!

2021. máj. 19. 08:39
 43/46 anonim ***** válasza:
71%

37-es Szeretnélek emlékeztetni tavaly március második hetére, amikor az ellenzék már követelte, hogy zárják be a közintézményeket. Péntek reggel még a kormánysajtó egyenesen tagadott mindent, az ellenzéket kiálltva ki bűnösnek. Majd este 10-kor OV bejelentette, hogy hétfőtől zárva az iskola. Hatalmas felkészülést adva mindenkinek... Főleg a gyerekekenek, családoknak. Az egyémektől egyedül a biológia tanár köszönt el úgy, hogy ki tudja, mikor találkozunk...

Te meg oldd meg hétvégén a szabadságot, egyeztetést a főnökkel...

Intézkedések? Haggyál már!Jó részük átgondolatalan, és már az első perctől megbukott.

Az okos vírus területi, személyi és időbeli hatályáról ne is beszéljünk. A buszon tudja, hogy ki a 65 év feletti, de a boltban nem, sőt azt is tudja, hogy milyen boltban van... Tudja mikor van este 8.Zárjuk le a zöld területek jó részét. Hogy aztán a maradék nyitott helyen zsúfolódjon össze mindenki... zárjuk ki a vasárlási időkorlát alapján 9-12-ig a fiatalkokat, rövidítsük a nyitvatartási időt. Hogy aztán kilenc előtt és dél után legyen nyüzsi.

Én ettől a kormánytól még egy egyszerű sebészi szájmaszkot sem kaptam, hogy védekezzek. Egyetlen hirdetést sem olvastam arról nyáron, hogy készüljön, erősítsük a szervezetünket, vitaminnal, napsütéssel. Támogatást adtam volna a immun erősítő szereknek. Nem az 80+ -osokkal kezdtem volna az oltást, hanem azokkal, akiknek fontos, hogy még felneveljenek egy-két gyereket. Beoltották a szociális dolgozókat. Ja, csak a bölcsődei dolgozók (akik szintén ehhez az ágazathoz tartoztak) maradtak ki belőle. Miért? Ők nem érintkeztek kisgyerekekkel naponta? Ők azok akik leginkább ki voltak téve a fertőzésnek, hiszen azt harsogták, hogy a nagyon kicsi gyerekeknél alig okoz tünetet... Vágod ugye az ellentmondásokat??

Azért bűntetnek, mert az elmúlt kb. 10 évben nem voltam beteg, és nem kellett táppénzre mennem. Hát nem fogok belezavarni az immunrendszerembe. Épp ezért nem is fogom magam beoltatni.

És lehet sorolni mindazokat az intézkedéseket, amiket hoztak, de aztán szartak rá a magasból...

2021. máj. 19. 08:43
 44/46 anonim ***** válasza:
31%

43-as

Amit a kormány intézkedéseiről írtál, azokkal egyetértek, fejetlenség volt, meggondolatlanság, a szakmaiság teljes hiánya.

A 8 órás kijárási tilalom mondjuk arra volt jó, hogy ritkítsa a találkozásokat. Munka után én magam is azért nem mentem át "Katihoz" vagy hívtam át "Julist", mert mire átérünk egymáshoz, mehet is haza az illető.

De a többivel egyetértek.

Viszont az immunrendszert továbbra se lehet erősíteni, felejtsétek el ezt a veszélyes tévhitet!!

[link]

[link]

[link]

2021. máj. 19. 09:05
 45/46 anonim ***** válasza:
37%

Egy ilyen kaliberű döntést, hogy bezárjanak az iskolák, nem lehetett csakúgy meghozni. Nyilván rengeteg szakértőt vontak be, hogy szükséges-e, illetve hogyan kivitelezzék. Ez nem olyan egyszerű ám, a fotelból nyilván könnyűnek tűnik. Emlékeztem amúgy, hogy mi volt, én minden cuccomat hazavittem, mert sejtettem, hogy zárni fognak, és így is lett.

Senki nem tudta, mivel áll szemben. Az meberek az utcára se mertek kimenni. Most meg az ellentetjét látom, mindenki belefáradt, maszk nélkül köhög, nyáladzik jobbra-balra, nem számít, kézmosás ugyanúgy nincs. A társadalmunk egy részét nem lehet megmenteni sajnos.

A kormány a dolgozóknak adott maszkot, mi a családban mind kaptunk eleget, úgy, hogy máshol nem is lehetett egy darabig kapni.

Emlékezz vissza, hogy az időseket támadta a covid, őket kellett védeni, nem a fiatalokat, középkorúakat, ezért volt a sáv. Én is így tettem volna, ezek az infók alapján. Az utazást nem lehet megtiltani, ne viccelj! Ha az idős emberek jó részét nem is érdekelte az egész, mentek ugyanúgy jobbra-balra, mint a mérgezett egér. Ezeket se lehet megmenteni a hülyeségtől. Később ezt visszavonták, mert egyrészt az emberek már 12-kor toporogtak az ajtók előtt, nem mentek volna mondjuk 3-kor, szóval mivel már a fiatalokon kívül bárki belehalhat ebbe, eltörölték, alkalmazkodtak a helyzethez. AZ időseket kezdték oltani, nyilván, mert ők haltak bele, nem a gyerekes szülők. Akkor még így volt. Én is őket és az eü dolgozókat oltottam volna előszőr.

Annyiból én másként tettem volna, hogy a tanárokat oltattam volna párhuzamosan, de volt egy oltási sorrend, pár hónapja kerültek sorra. Nincs annyi doki, aki minden nap 24 órában oltani tudna. (Erről is tudnék mesélni, milyen kemény munkát végeznek egész nap, hétvégéken és ünnepnapokon is, értünk!)

8 után azért volt kijárási tilalom (más országokban is van/volt hasonlóan, vagy egész nap!), hogy ne csoportosuljanak az emberek. Logikus lépés szintén. Most 10-ig van, hallom is a belvárosban hogy ordibálnak, piálnak az utcákon, téren egész este...

Immunerősítő szereknél pontosan mire gondolsz? D vitamin, c-vitamin? Ez mindenkinél más és más, nem lehet általánosítani, gondolj bele, ezt hogy alkalmazod a gyakorlatban? A gyártót vagy gyógyszertárat szivatod meg? Az állam tudod milyen költséggel dolgozik most a covid miatt? Óriási szívás a gazdaságnak mindenhol.

Viszont elengedte a hiteltörlesztést, ehelyett kifizeti a vállalkozásokat, akik elvesztették a munkájukat, fertőtlenítik a járatokat, maszkot adnak a dolgozóknak, stb. Ez "kicsit" jobb támogatás, mint hogy a d vitaminomat 200 ft-tal olcsóbban tudnám megvenni. Nézd az akciókat.

Hirdetés arról, hogy erősítsd az immunrendszered? Ezt hirdetni kell, tényleg? Az orvosok mondják, az ő dolguk, meg a tiéd, hogy karban tartsd a tested. Ehhez én nem adnék pénzt az államkasszából, hogy plakátokat gyártsanak, ami evidens. Te igen?

Az lenne evidens, hogy oltasd be magad, mégis mitől várod a megoldást? Erre várt mindenki, a vakcinákra. Ezt se kéne magyarázni, de sajnos muszáj.

Ezek szerint hatott az ellenpropaganda. Akik szartak az egészre, emberek életére, azokat olvasod te is (hvg, 24.hu, index), nekik az a lényeg, hogy ellentmondjanak, bármit is tesz a kormány, hogy gyúrjanak a választásokra. Ők szartak arra, hogy rokonaink haltak meg, sőt. Emberélet nem számít, azt mondják, ne oltass, ne hordj maszkot. Aztán meg letagadták, hogy hónapokig ezt szajkózták. :D Komolyan elhitték, hogy nem emlékezett rá senki, miket beszéltek?

Egészséges emberekről tudok, 42-45 éves családos emberek alapbetegség nélkül, akik meghaltak, vagy 5 napos mesterséges kómából hozták vissza és újra kellett tanulnia járnia. Neked is tanácsolom, menj el egy covid osztályra.

Ki büntet téged? Max. te saját magad. Vágod? Magyarországon nem kötelező az oltás. A te döntésed, viszont a te felelősséged is, kit fertőzöl.

(Egyik rokonunk fia nem hordott maszkot, nem foglalkozott vele, megkapta a covidot, megfertőzte az 52 éves apukáját, aki pár hét küzdelem után meghalt. Azóta nem tud elszámolni a lelkiismeretével. Te ilyen esetben fogsz tudni ezzel együtt élni?)

Ha társadalomban akarsz élni, akkor nemcsak követelőzni kell, hanem a szabályokat is betartani. Vagy menj egy lakatlan szigetre, de ha itt élsz, akkor szabályok vannak.

2021. máj. 19. 09:23
 46/46 anonim ***** válasza:
56%
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2022. jan. 3. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!