Mi a véleményetek arról, ha úgy alakítják, a covid ellen nem oltottak csak maszkban lehetnek életük végéig,mindenhol, bolt, iskola, munkahely, míg az oltottak maszk nélkül, ki hogyan fogadná?
2021. máj. 16. 21:41
11/46 A kérdező kommentje:
9 es ez igaz, de ha a rendőrök nekiállnak, ez egy nagyon jó pénzforrás lesz 5-25000ft közötti büntetés.
2021. máj. 16. 22:11
12/46 anonim válasza:
Semmi bizonyíték nincs arra hohy az oltott kevésbé lesz beteg! Rengeteg oltott volt/van a kórházban. Sokan a második oltásuk után. De nem a vírus miatt hanem mert az immunrendszerüket "legyengíti" az oltás. Vannak akikét sajnos eléggé.
13/46 anonim válasza:
# 12
Épp ezért arat még jobban a feketehimlő, a TBC és a torokgyík, amióta van rá oltás, igaz? :D :D :D
14/46 A kérdező kommentje:
12 Ezt tudom, csak a hivatalos verziót írtam, az oltott védettebb.
2021. máj. 16. 22:15
15/46 anonim válasza:
13-as röhögj nyugodtan ha ennyi eszed van. A valóság is az orcadba fog nevetni, de az fájdalmas felismerés lesz.
16/46 A kérdező kommentje:
Csak mi lesz ebből a végén,az osztály egyik fele maszkban a másik nélküle. Vagy a boltban a délelőtti sáv a maszkosoké, maszkos eladókkal a délutáni idő a maszk nélkül.
2021. máj. 16. 22:20
17/46 anonim válasza:
11 az a baj nem csak őket fogják büntetni a rendőrök hanem minket is és mivel enyém a kassza nekem kell látnom a kártyákat valószínűleg enyém lenne a felősség is, de ezt nem fogják fel ésszel hogy nem azért csinálom mert ki akarok baszn.i velük hanem mert jelenleg ezek az utasitások fentről. Ha bent akar enni oltasson ennyi, az ő döntése ha nem de akkor ne pampogjanak hogy nem ehetnek bent. De akkor is ez volt mikor a teraszok is zárva voltak, akkor is folyt a csapból a dolog kivolt ragaszva minden padra hogy nem lehet ott enni a kormányrendeletek miatt, erre jönnek hogy nem tudnánk e párnát adni mert a pad hideg.
18/46 anonim válasza:
Fhuuu ha bevezetnek vmi ilyesmit én tuti felmondok, nem fogok az ajtókhoz állni ellenőrizgetni az igazolványokat
19/46 A kérdező kommentje:
17 es tény a te helyzeted egyre nehezebb, bár az üzletet büntetik, de az meg biztos téged fog, nem lennék a helyedbe.
2021. máj. 16. 22:24
20/46 anonim válasza:
19-es látom sikeres volt az agymosás. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!