Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha úgy alakítják, a covid ellen nem oltottak csak maszkban lehetnek életük végéig,mindenhol, bolt, iskola, munkahely, míg az oltottak maszk nélkül, ki hogyan fogadná?

Figyelt kérdés
[link]

2021. máj. 16. 21:41
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
97%
A maszkot csak együtt lehet levenni. A kültéri maszkviselés egyébként abszolút felesleges, hiába okoskodik a cikkben a sok "okos" virológus. Még beltérben is kell egy meghatározott időtartam és közelség, hogy át lehessen adni, nemhogy 2 mp alatt az utcán. Nem mellesleg ott az ábra is, a 2 bal felső oltatlannak maszk nélkül biztonságos sétálni, futni egyedül vagy családtaggal.
2021. máj. 17. 22:57
 32/46 anonim ***** válasza:
86%
Akkor lesz vége ha a politikusok úgy akarják. Már rég lecsengett volna..az első hullám idején..de jön még pár tripla :)
2021. máj. 17. 23:20
 33/46 anonim ***** válasza:
35%

31-essel egyetértek.

32-es, akkor mi az, ami miatt mindenkinek a környezetében annyi a halott, amennyi nem volt (56 óta), mi az, ami miatt az emberek 2-3 hétig lábra is alig tudnak állni, utána pedig fáradékonyak lesznek, szívizomgyulladás alakul ki?

Mi az, amiről küldöldi kutatók cikkeznek, hogy az emberek 80%-ánál tartós egészségkárosodást okoz?

[link]

[link]

[link]

2021. máj. 17. 23:29
 34/46 A kérdező kommentje:
33 as az én környezetemben több az oltás halott, vagy oltási szövődményes,covidost csak egyet ismerek láz azt ennyi. Egyik ismerős most kezdi érezni a fél arcát 4 hét után, és senki nem foglalkozott vele, mert nem fulladt. És ezek nem cikkek, hanem a környezetem.
2021. máj. 18. 00:07
 35/46 A kérdező kommentje:
31 Egyébként meg mi az hogy 56 óta nem volt évi 140000 halott mint 2020 ban 1972-93 ig így éltem nem 140 152000 halott volt 93 ban
2021. máj. 18. 00:09
 36/46 anonim ***** válasza:
86%
Most is alig hordanak mar maszkot mind1 h oltott v nem 😅
2021. máj. 18. 02:37
 37/46 anonim ***** válasza:
17%

Én meg örülök, hogy Fidesz van, rájuk szavazok 4 évente. Ha ellenzék nyert volna, most igen nagy bajban lennénk. Maszkhordásról lebeszélnek, oltásról szintén, nyitni zárni akarnak mindegy hogy, csak pont ellenkezőleg - ahogy a szakemberek tanácsoltak és ez alapján intézkedett a kormány -, vakcina beszerzés sehol, lélegeztető gépek sehol... Ez kell nektek?

A kormányunk előtt le a kalappal, hogy ilyen válságos helyzetben így intézkedtek. Komoly munka van mögötte, de itt csak a kis pisisek, akinek még érettségijük se biztos hogy van, osszák az észt. Mindjárt mindenki elvégzett 1 orvosit, gazdasági meg jogi kart, és szerzett több évtizedes tapasztalatot, nem? Persze hogy nem. :-)

Amúgy meg nézzetek már körbe a világon, gyk helyett inkább olvassátok el, más országban hogy intézkednek, mi történik. Illene tájékozódni, és nem minden szennyet elhinni, ami elétek jön a monitoron.

2021. máj. 19. 00:57
 38/46 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó remélem ez csak vicc volt. :D Amúgy a raktárban porosodó 16000 lelegeztetőből végül használtak 1 darabot is?:D
2021. máj. 19. 01:14
 39/46 A kérdező kommentje:
37 Az ellenzék se jobb egy dekával se. Vannak rá alkalmas emberek, de nekik esélyük sincs. A politika mindig is egy bábműsor volt, a bábokat rángatják, a bábok egy célja a maguk, és rokonságuk gyarapodása. Hidegen hagyja őket az egészséged, jelenleg is csak azért lépegetnek mert politikailag indokolt. Nem esett még le, hogy mindenhol ugyanaz a forgatókönyv? Ha azt hiszed Orbán Merkel vagy bármelyik politikus irányít,akkor ébredj fel. Embereknek kell az illúzió választanak, döntenek. Volt rá példa, hogy politikus szembe próbált fordulni az igazi hatalommal, de ledarálták. A politika csak bábjáték gyerekeknek, az igazi vezetők nem szeretik a rivaldafényt. Elég egyértelmű mindenki azt csinálja ahogy ők tervezik. Kézben tartanak mindent, Migráció azóta is folyamatos, szép lassan minden ország feltöltődik afrikai arab stb etnikummal .Aztán jön rá ez az erősen válogatós vírus amire oltás kell évente. Nekem úgy tűnik mint egy genetikai frissítés, törekvés egy egységes könnyen irányítható társadalomra, vegyes friss engedelmes tömeg. Akkor már nem lesz szükség bábkormányokra. Mindegy kire szavazol.Neked biztos helyed van, a rabszolgatársadalom egy díszpéldánya vagy már most.
2021. máj. 19. 07:12
 40/46 A kérdező kommentje:
Még annyi az érettségi, vagy akár egyetem, nem feltétlen jár kéz a kézben az értelemmel. Sok esetben csak annyit jelent nagyon ügyesen visszamondja azt megkérdőjelezés nélkül amit hallani akarnak mint egy papagáj.
2021. máj. 19. 07:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!