Mi a véleményetek arról, ha úgy alakítják, a covid ellen nem oltottak csak maszkban lehetnek életük végéig,mindenhol, bolt, iskola, munkahely, míg az oltottak maszk nélkül, ki hogyan fogadná?
# 21
Szerinted 8 milliárd embernek át akarják mosni az agyát?
Szerinted Apum három munkatársa még él, csak megrendezték a halálukat, elrejtették őket egy luxusvillába? Ahogy a két volt gimis tanáromat is elrejtették egy luxusvillába? Az egyik legjobb barátnőm is hazudott, hogy két hétig lábra se bírt állni, a nevelőapukáját pedig elrejtették egy luxusvillába? A másik legjobb barátnőm is hazudott, hogy két hétig fulladott és nem bírt lábra állni? Egy másik nagyon jó barátnőm is, hogy a családjában volt, aki még most is úgy kifárad 20 perc sétától, hogy aludnia kell?
Az összes orvost lefizették, hogy hazudjanak?
Sőt, hazudtak nekünk a feketehimlő, a torokgyík, a mumpsz, a járványos gyermekbénulás és a TBC elleni oltásról? Hazudtak nekünk biológiaórán?
Elhiszem, hogy gyűlölitek a FIDESZ-t, én is.
Viszont gondolkozzunk már épp ésszel.
22
Ugyan beoltattam magam, de egyébként ígérem, toleráns leszek!
Kitartást!! :) Ha az emberek beoltatják magukat, nem tart sokáig!
23-asban magamat hivatkoztam és a vendéglátósnak szólt. :/
25-ös, sajnálom! :(
Én egy fokkal messzebb voltam a dolgoktól, bár a 2 tanár halála nagyon megrázott.
Apum pedig azt írta Messengeren, hogy most, hogy megkapta a második oltást is (egy hete), mostmár "legalább nem fog elpatkolni, mint a barátai" :(
Az már azért rettenetesen durva, hogy sokan annyira erősen tagadják a járvány súlyosságát, hogy meghazudtolják a másik ember szavát.
Tudod télen valamilyen szinten nekem kellett támogatnom lelkileg ezt a barátnőmet, aki gyászolt, kicsit később apumat, akit megrázott kedves kollégái halála (leírhatom: BKV, villamosvezetők, összességében sok halottjuk volt, megpróbálhatsz utánanézni, lehet, hír is van róla), eközben a volt gimis barátokkal egymással osztottuk meg a tanárok halálhírét. A Lónyayba jártam, leírom, mert a full nyilvános honlapjukon meg vannak osztva a hírek. Mostmár több gyászhír is van, a karbantartó is, akivel párszor beszélgettem anno...
Tudod, remélem, hogy fel is pofoznának az érintett gyászolók, ha a képükbe hazudtolnád őket.
Egy kérdéshez belinkeltem ezt:
Erre közölte egy illető, hogy Paci nem is koronában halt meg. Az ő saját utolsó posztja is a betegségről szól, a cikkben le van írva a betegség lefolyása. Amúgy a polgármesterünk is volt kórházban COVID-dal, biztos hazudik. Pedig ellenzéki.
Amit csináltok, az már félelmetes és a járvány ilyen mértékű tagadása bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!