Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha úgy alakítják, a covid ellen nem oltottak csak maszkban lehetnek életük végéig,mindenhol, bolt, iskola, munkahely, míg az oltottak maszk nélkül, ki hogyan fogadná?

Figyelt kérdés
[link]

2021. máj. 16. 21:41
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
93%
Én annyit kérnék azoktól akik olvassák ezt és járnak bármilyen étterembe/boltba/pékségbe/kávézóba legyetek kedvesek az eladóval, a kasszásokkal, a pincérekkelmert esküszöm mi rosszabbul viseljük ezt az egész megkülönböztetés dolgot mint bárki más és nem akarunk kicseszni senkivel sem.
2021. máj. 16. 22:28
 22/46 anonim ***** válasza:
36%

# 21

Szerinted 8 milliárd embernek át akarják mosni az agyát?

Szerinted Apum három munkatársa még él, csak megrendezték a halálukat, elrejtették őket egy luxusvillába? Ahogy a két volt gimis tanáromat is elrejtették egy luxusvillába? Az egyik legjobb barátnőm is hazudott, hogy két hétig lábra se bírt állni, a nevelőapukáját pedig elrejtették egy luxusvillába? A másik legjobb barátnőm is hazudott, hogy két hétig fulladott és nem bírt lábra állni? Egy másik nagyon jó barátnőm is, hogy a családjában volt, aki még most is úgy kifárad 20 perc sétától, hogy aludnia kell?

Az összes orvost lefizették, hogy hazudjanak?

Sőt, hazudtak nekünk a feketehimlő, a torokgyík, a mumpsz, a járványos gyermekbénulás és a TBC elleni oltásról? Hazudtak nekünk biológiaórán?

Elhiszem, hogy gyűlölitek a FIDESZ-t, én is.

Viszont gondolkozzunk már épp ésszel.

2021. máj. 16. 22:30
 23/46 anonim ***** válasza:
27%

22

Ugyan beoltattam magam, de egyébként ígérem, toleráns leszek!

Kitartást!! :) Ha az emberek beoltatják magukat, nem tart sokáig!

2021. máj. 16. 22:31
 24/46 anonim ***** válasza:
73%
22-es körülötted csak úgy potyognak az emberek. :)
2021. máj. 17. 00:03
 25/46 anonim ***** válasza:
16%
"22-es körülötted csak úgy potyognak az emberek. :)" Ismertem olyan fiatal anyát, aki belehalt és a rokonságom is érintett volt ebben a szarban, az egészséges rokonom majdnem belehalt. Tudod, amikor az ilyen kárörvendő mocskot olvasom az oltásellenes ostoba, primitív emberektől, örülök neki, hogy meg vagytok különböztetve. Lényegében ez a kártya lehetne proliszűrő is. Mosolyoghatsz itt mások halálán, de közben valószínű minden hisztizel azon, hogy meg vagy különböztetve. :D
2021. máj. 17. 00:12
 26/46 anonim ***** válasza:
69%

23-asban magamat hivatkoztam és a vendéglátósnak szólt. :/

25-ös, sajnálom! :(

Én egy fokkal messzebb voltam a dolgoktól, bár a 2 tanár halála nagyon megrázott.

Apum pedig azt írta Messengeren, hogy most, hogy megkapta a második oltást is (egy hete), mostmár "legalább nem fog elpatkolni, mint a barátai" :(

2021. máj. 17. 00:15
 27/46 anonim ***** válasza:
84%
25 sajnálom, de benézted, be vagyok oltva. Ugyanakkor elég széles az ismertségi köröm, 1 embert ismerek, akinek elhunyt a rokona, rajta kívül mindenki többségében enyhe, páran középsúlyos tünetekkel vészelték át a vírust. Nem kételkedem abban, hogy sokan haltak meg, viszont nehezemre esik elhinni, mikor valaki felsorol az ismertségi köréből annyi halottat, amivel meg lehetne tölteni egy kisebb temetőt. :)
2021. máj. 17. 02:56
 28/46 anonim ***** válasza:
29%

Az már azért rettenetesen durva, hogy sokan annyira erősen tagadják a járvány súlyosságát, hogy meghazudtolják a másik ember szavát.

Tudod télen valamilyen szinten nekem kellett támogatnom lelkileg ezt a barátnőmet, aki gyászolt, kicsit később apumat, akit megrázott kedves kollégái halála (leírhatom: BKV, villamosvezetők, összességében sok halottjuk volt, megpróbálhatsz utánanézni, lehet, hír is van róla), eközben a volt gimis barátokkal egymással osztottuk meg a tanárok halálhírét. A Lónyayba jártam, leírom, mert a full nyilvános honlapjukon meg vannak osztva a hírek. Mostmár több gyászhír is van, a karbantartó is, akivel párszor beszélgettem anno...

Tudod, remélem, hogy fel is pofoznának az érintett gyászolók, ha a képükbe hazudtolnád őket.

Egy kérdéshez belinkeltem ezt:

[link]

Erre közölte egy illető, hogy Paci nem is koronában halt meg. Az ő saját utolsó posztja is a betegségről szól, a cikkben le van írva a betegség lefolyása. Amúgy a polgármesterünk is volt kórházban COVID-dal, biztos hazudik. Pedig ellenzéki.

Amit csináltok, az már félelmetes és a járvány ilyen mértékű tagadása bűncselekmény.

2021. máj. 17. 07:54
 29/46 anonim ***** válasza:
85%
Szerencsére ez Amerikában csak ajánlás, ott meg sem próbálnának ilyet bevezetni. Csak Európa ilyen hülye hogy hagyja magát.
2021. máj. 17. 18:19
 30/46 A kérdező kommentje:
29es mindenhol megpróbálják, ahol tűrik megteszik.
2021. máj. 17. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!