Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen okból nem oltatják be...

Milyen okból nem oltatják be magukat akik nem kérik?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 23:00
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
28: azért törlődött, mert fasságokat írtál.
2021. máj. 16. 10:48
 32/39 anonim ***** válasza:
46%
28. nem volt baromság egyáltalán..azért törlődött mert itt is véleménydiktatúra van!
2021. máj. 16. 10:52
 33/39 anonim ***** válasza:
32: De igen, oltári nagy baromság volt, ráadásul a járványtagadás rémhírterjesztésnek minősül, ami viszont már bűncselekmény..
2021. máj. 16. 11:00
 34/39 anonim ***** válasza:
46%
rémhirterjesztés azt mondani hogy nincs baj? na ez aztán a logikus következtetés! szóval te töröltetted ezekszerint a hozzászólást! rendes vagy!
2021. máj. 16. 11:03
 35/39 anonim ***** válasza:
33%

29

Nem érted, hogy orvosok se tudják, jelenleg még kutatják, hogy kinél okoz súlyos lefolyást a COVID és kinél "csak" annyit, hogy 2 hétig olyan beteg, mint még soha?

Azt is kutatják, hogy mitől függ, hogy poszt-COVID-ot okoz-e.

Egyébként mindenkinek.

Nekem olyan 10 éve az immunrendszer volt az épp rettenetesen érdeklő témám Aspergeresként. Sokat olvastam, orvosoktól betegeknek szóló cikkeket, betegek beszámolóit, betegek által írt blogokat.

Nem létezik olyan, hogy immunerősítés és az immunológusok szerint így, ebben a formában nem értelmezhető az, hogy erős immunrendszer. Illetve vannak olyan emberek, akik igen ritkán kapnak el fertőzéseket, sokszor pont ők lesznek autoimmun betegek, allergiás asztmások, egyéb erős allergiások. Egyik csajszi írta a beszámolójában, hogy az immunológus tapogatózik a sötétben, mitől alakulhatott ki az autoimmun betegség, rákérdezett a betegnél, hogy elkapta-e anno a bárányhimlőt. Nem? Akkor bingó, ez összefüggésben lehet az autimmun betegségével.

A nátha lefolyása pedig sokszor függ a homloküregek szerkezetétől. Ha rossz a légáramlás, akkor ez kedved gyulladások, felülfertőződések kialakulásának. Na ez vagyok én, nálam egy nátha 1 hónap volt és sokszor lett hörghurut belőle, amíg nem lettem haklandó paracetamoltartalmú gyógyszert szedni rá, mindig még időben, amikor kezdődik a gond.

Az immunrendszert nem lehet erősíteni és semmilyen hiteles kutatás nincs arra vonatkozóan, hogy a C-vitamin vagy bármi ilyen véd a náthák és az influenzák ellen.

Olyan szinten nem lehet erősíteni az immunrendszert, hogy az immunológusok kvázi nem is tudják értelmezni ezt a fogalmat. Az immunrendszer vagy működik, optimálisan, vagy autoimmun betegség áll fenn (amúgy ez egész gyakori, kb 15-20% a lakosság körében), vagy immunhiány, de ez utóbbi azért feltűnő. Ha pedig erősen reagál az immunrendszer a fertőzésekre, az lényegében a túlzott immunválasz.

Úgyhogy én oltatok, mert nem akarok kórházba kerülni, nem akarok poszt-COVID-ot (ami lényegében tuti nem kerülne el a statisztikák szerint), és ugyan imádom a home office-t és számomra csak az változott az utóbbi időszakban, hogy végre van időm aludni és sportolni, mégiy azt akarom, hogy minél hamarabb legyünk túl a járványon, mert akkor kevesebb tere van a mutációknak is.

Fenti szövegben a tévedés jogát fenntartom. Viszont tudom, hogy itt a túlnyomó többségnél többet olvastam az immunrendszerről, kivéve az egészségügyi végzettségű (vagy hallgató) válaszadókat.

28/N

2021. máj. 16. 11:08
 36/39 anonim ***** válasza:

34: Nem én jelentettem, sőt először elkezdtem rá választ írni, de aztán hagytam a francba az egészet. Mire visszajöttem, láttam hogy már nincs kint a hsz.

A rémhírterjesztés egyébként nyilván nem abban áll hogy "nincs baj", hanem ami ebből az állításból egyenesen következik, vagyis hogy ez az egész felbolydulás egy "alaptalan járványhisztéria". Márpedig aki még mindig itt tart a járványhelyzet megítélésében, annak - a saját és mások érdekeit figyelembe véve is - tényleg jobb törölni a hozzászólásait..

2021. máj. 16. 11:17
 37/39 anonim ***** válasza:
55%
36-os! én meg aztmondom erre hogy a járvány a hisztéria! én már a legelejétől követem az eseményeket,már a wuhani állitólagos virusvideókat is láttam tavalyelőtt december legvégén amikor még magyarországon nem volt semmilyen hir erről az egészről.csak egy pár soros emlités hogy járvány van kinában.abban a videóban mindenfelé összeesett embereket mutogattak akik spontán összezuhantak itt-ott,metrón,boltban,stb.nagyon hihető volt,teljesen beparáztam én is a videótól.de azóta rájöttem hogy csak jól össze voltak vagdalva különböző jelenetek amiknek az összhatása ütősre sikeredett..meg ami számomra mindig is furcsa hogy megjelent ugye 2019 novembere körül az első eset kinában.vadonatúj virus,senki nem ismerte addig.volt egy sztárkinai orvos is,aki állitólag belehalt a fertőzésbe..na mindegy a lényeg az hogy ez egy teljesen új virus volt,és rá pár hónapra már meg is jelentek rá a vakcinák!.az aids ellen persze még mindig nincs semmi gyógyszer,de a szuperhalálos virusnak meg megvan az ellenszere!jogom van nem elhinni ezt a sok hazugságot,teli van a város plakátokkal hogy az oltás életet ment!celebek hirdetik úton utfélen hogy oltakozz! pfujj! undorodom ettől az egésztől már!
2021. máj. 16. 11:25
 38/39 anonim ***** válasza:
35ös, 29-es vagyok. Engem 200 féle anyagra, növényre, pollenre stb vizsgáltak. Semmire nincs allergiám!
2021. máj. 16. 11:26
 39/39 anonim ***** válasza:
35-ös szintén 29-es vagyok: gyógyszert még fájdalomcsillapítot sem szedek. Semmilyet sem. C vitamint semmit sem. Talán pont a gyogyszermentesség a jó vagy jobb immunrendszer titka?
2021. máj. 16. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!