Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Meakonteo az instán annyira...

Meakonteo az instán annyira meggyőző, tényleg igaza van? Annyira meggyőző.

Figyelt kérdés
Nagyon birkáknak nevezi azt,aki oltat, mert rengeteg olyan hír van, amely az oltások rossz hatásait taglalja,ezeket pedig a média sokszor elfedi. Most lehetne lehetőségem oltatni pfizerrel, de elbizonytalanodtam, pedig erre vágytam..
2021. máj. 15. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Bámulatos, hogy ő nem csak orvos, virológus, gyógyszerfejlesztő, befektetési atyaúristen, de ezek mellé még energetikai szakember is!
2021. nov. 18. 23:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért érzem azt hogy megint alkotott valamit ez a csoda?
2021. nov. 18. 23:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Jajj most látom, hogy szerinte az oltottak miatt terjed a vírus 😀😀
2021. nov. 18. 23:33
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Már megint? Maradna inkább az áramszünetnél meg a köcsöggel fűtésnél, azzal legalább kevésbé árt másoknak.
2021. nov. 18. 23:40
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
De várjunk. Melyik vírus terjed? Az, ami szerinte nem is létezik?
2021. nov. 18. 23:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Hehe amúgy 15ös valóban 😀 döntse már el. De amúgy nekem ami még félelmetesebb az a kommentszekció, normálisnak kinéző emberek, akik köztünk járnak, kisgyerekesek stb aztán ontják magukból a hülyeséget. Ezek a gyereket se viszik orvoshoz?
2021. nov. 19. 08:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!