Meakonteo az instán annyira meggyőző, tényleg igaza van? Annyira meggyőző.
Figyelt kérdés
Nagyon birkáknak nevezi azt,aki oltat, mert rengeteg olyan hír van, amely az oltások rossz hatásait taglalja,ezeket pedig a média sokszor elfedi. Most lehetne lehetőségem oltatni pfizerrel, de elbizonytalanodtam, pedig erre vágytam..2021. máj. 15. 16:48
1/16 anonim válasza:
Anevében is benne van, hogy konteo, azaz konspirációs teória.
Rengeteg konteó van a neten. Örülj, hogy megkaphatod a pfizert, s végre "szabad" leszel.
2/16 anonim válasza:
Igen, teljesen valós, ahogy mutogatja az oltás mellékhatásaként a betétre rakott csirkemájas képet, hogy az oltás után ilyen a nők menzesze. Az a nő orbitálisan sötét, és még hirdeti is. Agyára ment a dubajozás...
3/16 anonim válasza:
Saját tapasztalat, mások nevében nem akarok beszélni. Nekem két osztálytársam, az anyám, az apám, az összes nagyszülőm, a tanáraim, a nagynénám és a nagybátyjám is Pfizerral oltatott és az égvilágon semmi baja nem lett. Emellett még egy rakat ismerősöm és barátom is kapott oltást és nekik sincs semmi problémája. Én jelenleg várok az oltásra, de ha neked van lehetőséged, akkor szerintem fogadd el. A legtöbb ilyen összeesküvéselmélet hívő (nem az, aki szimplán csak oltatni nem akar, velük semmi probléma) butaságokat terjeszt és általában no-name kamuhír portálokra hivatkoznak.
4/16 anonim válasza:
Már megkaptm mindkét adag Pfizert, semmi mellékhatása nem volt egyiknek sem, minimális fájdalomtól eltekintve az oltás helyén 2 napig. Kollégáim többsége is Pfizert kapott, senkinek nem volt mellékhatása. Néhányan a koruk miatt még január februárban kínait kaptak vagy astrát, nekik sem volt mellékhatása az említett egy két napos karfájdalmon kívül. Egy valakiről tudok, akinek egy délutánra hőemelkedése lett. Szüleim 70 felettiek, kínait kaptak, még márciusban, köszönik, teljesen jól vannak azóta is. Szerintem ne félj az oltásról!
5/16 anonim válasza:
70 felett sputnikot kaptunk mind a ketten. 2 apos izomfájdalmon kívűl semmi bajunk.
6/16 anonim válasza:
Egyébként számomra hihetetlen hogy miért lehet még Instagram profilja...ilyen bődületes marhaságokat kirani...és akik kommentelnek általában még nagyobb hülyeségeket raknak ki 😂😂😂 Kedvencem ha valaki feltesz egy értelmes kérdést vagy ír valamit ami egy tény, vérszomjas állatok módjára támadják be a nagy "elfogadó spiritu szabad lelkek ". Konkrétan ordenáré módon válaszolnak a kapanyel kiesik a szajukbol ilyenkor, mert valaki megméri kérdőjelezi amit állítanak. Ja meg a másik hogy írják hogy "sikerült leírni amit a tvben hallasz" miért O mit ír le? Kirak egy képet egy betetrol amin egy cafat hús van (mindenhol ezen nevezttek hogy kamu kép de ő kirakja hogy ez nem kamu😂) és akkor az miről eredeti?? Vagy kirak egy megszerkesztett wordben xy unatkozó nyanyoka által megírt "szerződést" dokumentumot hogy azt kell aláírni a munkavállalóknak. Semmi forrás semmi megjelölés, leszedte a googlerol vagy valaki faces konteos csoportból 😂 na akkor mit magyaráz hogy valaki azt írja le amit a tvben hall, O meg azt bufogi vissza amit a konteos nyanyák leírnak a faces csoportba😂😂😂
7/16 anonim válasza:
Jajj még mindig ontja a baromságokat? Van valamilyen újabb izgi ámokfutás, mint a fogorvos tagadás?
8/16 anonim válasza:
Hogyne🤣 most éppen teljes áramkimaradásra készülnek, vmi cserepedenyes módszert osztott meg amivel lehet futni ha esetleg nem lenne fűtés, mert ugyebár egész európában nem lesz áram.
Ongyogyitas létezik csak, meg ha valaki gyógyszert is vesz be az is csak azért gyógyul meg mert magát meggyogyitja. Ilyesmik 🤣
9/16 anonim válasza:
Amúgy feltűnt, hogy akik kommentelnek a posztjai alá szinte kivétel nélkül külföldön élő magyar, vmilyen munkát végez amiért több pénzt kap mint itthon ergo nem túl iskolazottak, ahogy mea sem hiszen egy érettségije van. Persze a műveltség, értelem nem az iskolazottsagbol fakad, de van erről egy tanulmány hogy akik konteo hívők általában az alsóbb reteg mind társadalmilag mint értelmi szinten.
10/16 anonim válasza:
istenem, miért hagyják ezt az ámokfutást?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!