A második Sputnik oltás hatása tényleg rosszabb?
Az első után majdnem meghaltam, napokig 39 fokos lázam volt, mozdulni nem bírtam a fájdalomtól.
Mindenki azt mondja hogy a második rosszabb, nem merem beadatni.
Szerintem változó. Nekem az első után semmi nem volt, a második után 2 napig magas láz, de nem volt vészes, még örültem is neki, hogy legalább ban valami hatás...
Semmiképp ne hagyd ki a másodikat, ennyi áldozatot megér a védettség.
Nekem: Elsőnél másnap nagyon fáradt voltam és 38 fokos lázam lett, de 1 Algopyrintől lement.
Másodikat szinte meg se éreztem, kicsit fáradt voltam másnap.
Hát valóban rosszabb mint covidosnak lenni, van 25-30 ismerősöm aki covidos volt, a nagyrészüknek nem volt ilyen súlyos tünete. (viszont volt 2 aki meg meghalt)
5-ös szerintem ezt inkább fogd fel úgy, mint a "szenvedés újraelosztása", akiket beoltanak, azokért a kevesekért lesznek betegebbek, mint amúgy sokkal betegebbek lennének, vagy meg is halnának az oltástól, mert amúgy igen, az oltás a legtöbb esetben kicsit rosszabb mint a covid lenne.
A második orosz után alig éreztem valami izomláz féle dolgot a karomnál, az első után három napig támolyogtam.
Az orosz első és második oltása különböző összetételű.
Abba kéne már hagyni a legendákat.
Én egyiket sem éreztem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!