Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Könnyen meglehet,hogy nem...

Könnyen meglehet,hogy nem csak a 2021-es,hanem a 2022-es évben is kötelező lesz a maszkviselet,és maradnak a korlátozások?

Figyelt kérdés
Én abban reménykedem hogyha még ebben az évben nem is lesznek koncertek fesztiválok,a sok beoltottnak,és az új gyógyszereknek köszönhetően jelentős javulás lesz,hogy pl az idei szilvesztert maszk nélkül az utcán lehessen tölteni....

2021. máj. 14. 18:27
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
9-es én közterületen fel sem veszem,és legnagyobb ámulatomra a rendőrök nem állítottak meg!!! :D Olyan rossz az amikor levegőt nem kapok normálisan,meg a sok szösztől tüsszögök állandóan,ez a maszk még jobban terjeszti a vírust ha így nézzük....
2021. máj. 14. 19:21
 12/29 anonim ***** válasza:
15%
Logikai bukfenc: "nem kapok normálisan levegőt, a maszk még jobban terjeszti a vírust" - hogyan, kifelé szabadon áramlik a kilélegzett levegő?
2021. máj. 14. 19:27
 13/29 A kérdező kommentje:
Igen nekem is eszembe jutott,de nem offoljunk,tartsuk tiszteletben a főnökség döntését! :)
2021. máj. 14. 19:29
 14/29 anonim ***** válasza:
90%

Aki kezdetektől figyeli a témát, annak bőven elég információja kell hogy legyen, ahhoz, hogy láthassa, minket valamiért szivatnak.

A hivatalos álláspont folyamatisan változik amihez a szennymédia aszisztál, sohasem szembesitenek senki, a korábbi, ellentétes mondókájával. A kommunikáció úgy változik, ahogy épp az érdekek kívánják.

Szerintem érdekes lesz a jövő év is, nem fogják ezt csak úgy elengedni, hogy kész, vége a pándémiának, legalábbis orbán nem fogja.

A világ már nyit, sok helyen feloldottak már mindenféle korlátozást, pl usában, finneknél, kínában már semmi nincs stb.

Arra lennék kíváncsi, ha a who bejelentené, hogy vége a pándémiának, akkor mi lenne? Szerintem orbán agyvérzést kapna😃

2021. máj. 15. 11:34
 15/29 A kérdező kommentje:
14-es nem semmi amit mondassz!!! :D
2021. máj. 15. 12:06
 16/29 anonim ***** válasza:
98%
14 Nagyon jól írod!
2021. máj. 16. 19:23
 17/29 anonim ***** válasza:
45%
Hát, ha rajtatok múlik, kötelező lesz, és maradnak.
2021. máj. 23. 17:57
 18/29 anonim ***** válasza:
levettük a maszk az utcán
2021. máj. 23. 23:28
 19/29 anonim ***** válasza:
maszkot
2021. máj. 23. 23:28
 20/29 manly ***** válasza:

Kell hordani

.

2021. nov. 24. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!