Bevezetnétek most, hogy jön az ősz és terjednek a vírusok azt, hogy a saját telken kívül mindenhol kötelező legyen a maszkviselés?
Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 01:50
A kérdező szavazást indított:
Nem, ez egy hatalmas ostobaság
Igen, remek ötlet lenne és egy hatékony, elengedhetetlen intézkedésnek vélem
Francokat! Még a saját házunkban is legyen kötelező a maszkviselés (:D)
141 szavazat
1/29 A kérdező kommentje:
Igazából ha mélyebben belegondolunk, szerintem úgyis ez lesz a kormány következő lépése, hogy mindenhol kötelező lesz a maszkviselés, de kíváncsi vagyok mennyien vagytok mellette/ellene.
2020. szept. 6. 01:51
2/29 anonim válasza:
Remélem soha nem kerül rá sor!
3/29 anonim válasza:
Elég az utcán a távolság tartás. Én budapesti vagyok, olyan környéken, ahol a megállóig 10 percet sétálok, sokszor egyedül az egész utcán, egyáltalán nincs szükségem a maszkra. Nem beszélve azokról, akik nem nagyvárosban laknak..
4/29 anonim válasza:
Ostobaság lenne, inkább szüntetni kéne a maszkviselést, nem hogy még feleslegesen még jobban túltolni.
5/29 anonim válasza:
Saját telken kívül mindenhol? Ez azért hülyeség, mert pl. az autópályán, egyedül egy kocsiban miért viseljek maszkot? Vagy az erdőben, minden embertől 5 kilométerre. És még 1000 olyan szitu van, ahol messze és távol egy másik ember sincs. Ott minek?
6/29 anonim válasza:
Ilyen hülyeség csak azért jut eszedbe, hogy egy kis kormanyellenes propagandát csinálj,de csak magadat égeted vele. 😀
7/29 anonim válasza:
És a moziban maszkot viselve hogy popcornoznék meg kóláznék/söröznék? Beadják vénásan?
8/29 anonim válasza:
Popkorn, kóla meg sör nélkül nem látod a vásznat? 🍿🥛🍺🍽️
9/29 anonim válasza:
8: Nem, csak ezek fogyasztási lehetősége nélkül a mozik kinyírják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!