Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 16-18 évesek, mik az eddigi...

16-18 évesek, mik az eddigi tapasztalatotok az oltással?

Figyelt kérdés
Akik már beoltották magukat, eddig volt valamilyen oltási reakciótok, vagy mellékhatásotok?
2021. máj. 13. 12:08
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
15%
Drága szivem! Ki beszélt oltás utáni halálról? Ja hogy senki! Bocs ez gyenge próbálkozás volt.
2021. máj. 23. 16:36
 42/46 anonim ***** válasza:
77%
Május 14.-én kaptam, nekem 3-4 napig csak a kezem fájt. Semmilyen egyéb reakcióm nem volt. De a bal vállam, felkarom az nagyon fájt. Mozgatni se tudtam, meg az oltás helye 2-2,5 tenyérnyi foltban kő keményre bedagadt.
2021. máj. 24. 07:34
 43/46 anonim ***** válasza:
70%
Máj. 14-én kaptam, másnap fájt a karom és fáradt voltam és ennyi. Már megjott a védettségi is.
2021. jún. 1. 08:45
 44/46 A kérdező kommentje:
Nekem is pár napja jött meg a védettségi igazolvány.
2021. jún. 1. 09:54
 45/46 anonim ***** válasza:
50%

„Mi nem vagyunk olyan buták, mint azok, akik azt hiszik, hogy az oltással együtt chipet tesznek belénk, amivel nyomkövetnek minket, meg egyéb hülyeségeket :D”

Pedig ezt már hivatalosan is elismerik. Íme a CEPI honlapja:

[link]

A nanoparticle szóra kell keresni. Ha nem tudnál angolul, magyar nyelvű magyarázat hozzá:

https://www.youtube.com/watch?v=Q19B7z7jYeE

2021. jún. 2. 01:18
 46/46 anonim ***** válasza:
50%

Nyugi, nem kell megijedni a 45-től. Azt se tudja, hogy miről beszél...

Itt egy 2016-os összefoglaló a science driectből nanoparticle-lről.

One strategy to overcome the latter is to design antigen nanoparticles: assemblies of polypeptides that present multiple copies of subunit antigens in well-ordered arrays with defined orientations that can potentially mimic the repetitiveness, geometry, size, and shape of the natural host-pathogen surface interactions.

2021. jún. 2. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!