16-18 évesek, mik az eddigi tapasztalatotok az oltással?
Figyelt kérdés
Akik már beoltották magukat, eddig volt valamilyen oltási reakciótok, vagy mellékhatásotok?2021. máj. 13. 12:08
11/46 anonim válasza:
Mert én mondtam hogy oltás ellenes vagyok ugye? Ja nem azt sem. De figyelj nézd meg a videot amit küldtem meg ezt is, és utana beszelhetünk:
12/46 A kérdező kommentje:
Nekem nem úgy tűnik, mintha nagyon akarnád, hogy az emberek oltsák be magukat, sőt, inkább arra ösztönzöd őket, hogy ne tegyék. Ezt nevezik oltásellenességnek.
2021. máj. 16. 15:03
13/46 anonim válasza:
Tényleg buta vagy! Aki akar oltat aki nem az nem, de félinformációk alapján amit a propaganda nyomat, na úgy felelőtlenség az biztos.
14/46 A kérdező kommentje:
Pontosan úgy van, ahogy mondod, aki akar oltatni, az oltat, aki akar, az nem. Teljesen felesleges volt most idejönnöd és butaságokat irkálni nekünk :D
2021. máj. 16. 15:24
15/46 anonim válasza:
13 Hagyd, a kérdező még hisz a mikulásban.
16/46 anonim válasza:
Egy egészséges fiatalnak teljesen felesleges az oltás , mert immunisak a betegsegre + olyan állapotban van az immunrendszerük ami könnyedén legyűri a vírust , én akkor se oltatnám be magam ha nem mehetnék se discoba se partykra se fesztiválokra , mert a fiatalok nagy része pont ezek miatt oltatja be magát nem más miatt ,de a mai napon fel lesz jelentve a Magyarország pont a megkülönböztetések miatt hogy ilyet nem tehet tehát ez még bőven változni fog.
17/46 A kérdező kommentje:
16: Ugye tudod, hogy szinte minden országban van oltási igazolvány? :D
2021. máj. 23. 13:39
18/46 anonim válasza:
Drága fiatal barátom! A legjobb indulattal mondom, hogy rendesen meg lettetek vezetve. Sokan krumplit kapnak, ti pedig oltási igazolást, amivel hamarosan semmire sem fogtok menni, mert el fogják törölni az egész Eu-ban. Bennetek meg marad az oltás, aminek a hosszútávú hatásairól senki sem tud semmit sem.
19/46 A kérdező kommentje:
Be van bizonyítva, hogy az alacsony intelligenciával rendelkező emberek hisznek el mindenféle konteó elméletet :D
2021. máj. 23. 14:02
20/46 A kérdező kommentje:
Meg ti azt hiszitek, hogy felsőbbrendű lények vagytok, mert tudjátok az oltásról és egyéb dolgokról az igazságot. Túl unalmas az életetek és ki akartok tűnni a tömegből azáltal, hogy elhiszitek ezeket a hülyeségeket.
2021. máj. 23. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!