16-18 évesek ti regisztráltatok az oltásra?
Több mint 4 millió embert oltottak már be Magyarországon, élnek és virulnak.
Őszintén szólva én már bármivel belövetném magam, csak visszakapjuk végre a régi életünket.
Egyébként a vakcina biztos hogy nem ártalmas, maximum nem ér semmit. Én semmilyen kockázatot nem látok benne, én felvettem.
Megtörtént a regisztráció, viszont ma a lekérdezésnél az ellenőrző oldal már azt írja, hogy a regisztráció nem érkezett meg..
Van egyáltalán valaki, aki regisztrált, és tényleg benne is van a rendszerben???
Nem és nem is fogok. Az összes ismerősömön csak minimális tünetekkel ment át, csak egy olyan nőt ismerek, akit komolyabban megviselt, de ő előtte is már hipochonder volt, maszkolt, fertőtlenített állandóan, na ő beteg is lett, de aki leszarta, azoknak semmi. Egy zsarolásnak pedig nem fogok engedni.
Az meg hogy az oltás veszélyes-e senki sem tudja. Majd kiderül pár év múlva, hogy az elhunytak közt milyen arányban lesznek oltottak. Ha kiderül egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!