Huszon illetve 30 évesek, ti regisztráltatok az oltásra?
Igen, meg is kaptam az elsőt Húsvétkor. 32 vagyok, nincs semmi betegségem.
Én tavaly okt elkaptam, nekem nem kell még egyszer újra...
Én nem regisztráltam és nem is fogok.
28/N
Félreértetted. A covidra értettem h nekem nem kell mégegyszer 😀 Jelenleg kell 2. oltás is mindenkinek, én vasárnap megyek rá. Bár már láttam h pedzegetik, h aki elkapta, annak elég lenne egy is...
Sputnikot kaptam. Kínait nem akartam (nem is kínálták), ez olyan so-so volt. De amikor hívtak gyorsan mérlegeltem a helyzetet, hogy mekkora esélyem van nyugati oltóanyagra, és úgy döntöttem elfogadom.
Nagy Bpi kerület, nagy létszámú praxis, ráadásul korábban apámnak panaszkodott a háziorvos, h nála mindenki Pfizert akar, sőt a nyuggerek követelik mert nekik az jár!!!! Ezt így mondta.
Ezért gobdoltam, h ha van 2000 betege, ha esetleg a fele be is van oltva (tuti nem volt annyi marc vegen) akkor is ha netán jön Pfizer, akkor is max nyáron kerülnék leghamarabb sorra..... A védettség kialakulása pedig mèg +1,5 hónap.....
Valószínűleg kb jó lehetett a logikám, mert kisebb városokban lakó ismerőseimet tegnap hívták Pfizerrel. Az egyik 1/13-a lakosú mint az én kerületem...
Mindegy. Ha rosszul logikáztam és 2-3 hét múlva megkapnám, akkor pedig annyival előrébb vagyok, hogy mire megkapnám addigra az orosszal már védett is vagyok...
en marcius vegen kaptam Pfizert
22/F
#6. vagyok. a masodikat kaptam akkor, az elsot ertelemszeruen 2 hettel elotte.
#7. mi bajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!