Hogy van az, hogy februárban regisztráltam az oltásra és még nem hívtak..viszont aki 2-3 hete regisztrált már mehet oltatni?
Semmi köze a regisztráció időpontjához sajnos, amint jön valaki, aki idősebb vagy betegebb nálad, rögtön eléd kerül. Nagyon sok múlik a körzeten is, van, ahol már bőven oltják a fiatalokat, máshol még mindig a nyugdíjasoknál tartanak.
Ha nem csak a Pfizert fogadod el, tényleg hívd fel a háziorvost. Én múlt héten hívtam, azt mondta, nagyon hátul vagyok a sorban, de van Astrája, az most sokaknak nem kell, ha szeretném, beadja. Ismerősöm Szputnyikot kapott ugyanígy. Május végéig szerintem mindenképp sorra kerülsz, de én nem várnék odáig.
Ismerek olyan 19 évest, aki már megkapta (egészséges fiatal) , pedig a kisvárosban még az időseknél tartanak.
Elvileg az egyik házi orvos szeret válogatni és azokat előrébb venni a listában, aki pénzesebb,mert egy egész família megkapta, még a barátnők is. 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!