Hogy van az, hogy februárban regisztráltam az oltásra és még nem hívtak..viszont aki 2-3 hete regisztrált már mehet oltatni?
Figyelt kérdés
Megnéztem a regisztrációmat, és el van fogadva, nyilván vagyok tartva. Nem értem.2021. ápr. 12. 06:30
11/22 anonim válasza:
1-es vagyok: Pénzes vagyok le sem szarja, nem kap elvileg elég oltást állítása szerint.
12/22 anonim válasza:
4-es: Május vége jó vicc mondhatom előszőr Húsvét, aztán április vége, majd május vége. Haggyuk, majd hozza a Jézuska :D
13/22 anonim válasza:
62 évesként még nem is szóltak hozzám. Pedig még krónikus betegségem is van.
14/22 anonim válasza:
A férjem krónikus beteg 48 éves, első nap regisztrált tavaly ahogy lehetett, még nem hívták. Én március elején regisztráltam, és a múlt héten megkaptam a modernát. Fogalmam sincs mi alapján hívják be az embereket.
15/22 anonim válasza:
Aki idős, krónikus beteg és már rég regisztált, annak ajánlom, hogy eresszen meg egy telefont a háziorvosnak és kérdezzen rá. Simán lehet, hogy elkeveredett az illető regisztrációja és egyszerűen föl se került a háziorvosnál az oltandók listájára.
16/22 anonim válasza:
15-ös tök felesleges én is ezt hittem, aztán mondták rögtön hogy még 600-an vannak elöttem....
17/22 A kérdező kommentje:
És még azt mondják hogy minden faszán halad..vicc
2021. ápr. 12. 22:43
18/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem felesleges felhivni a haziorvost, abban az esetben, ha neked mindegy mivel oltatnak, mivel rengeteg ember válogat, és mindig marad oltás.
19/22 anonim válasza:
Kedvencem: “Vakcina van eleg csak regisztrálni kellene”
Március elején regisztráltam és azóta sem hívtak be. Nincs semmilyen betegségem. Nem tudom mi alapján megy a sor, de korosztályomból ismerek olyat akit már egy hónapja oltottak...
20/22 anonim válasza:
"Március elején regisztráltam és azóta sem hívtak be."
Már nem kell hívásra várni. Felmész az eeszt.gov.hu oldalra (most épp valamiért nekem nem működik, de talán helyrejön), kiválasztasz egy oltópontot és egy időpontot, és akár holnap is megkaphatod az oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!