Mennyire fair, hogy sokakat oltasra valo jelentkezes nelkul beoltanak, masok pedig 4-5 honapja regisztraltak, es meg mindig semmi?
Volt ismerősöm, akinek nem volt regisztrációja, de elbattyogott az oltópontra és már meg is kapta. Ennyit erről.
Igaz hogy 3 órát is kellett sorban állni, de ettől függetlenül igazságtalanságnak tartom magam is
Az nem igazságtalan, hogy aki évi 10 milka adót befizet, az ugyanazt az "ellátást" kapja, mint aki havi 7ezer Ft-ot fizet be?
A nem igazságtalan, hogy egyesektől megtagadja a kórház a kezelést fals pozitív covid teszteredmény miatt?
Az nem igazságtalan, hogy rengetegen nem kapták meg a "védettkártyát" annak ellenére, hogy járna nekik?
Mondj egy dolgot az országban, ami igazságosan működik.
Ellenőrzik a regisztrációt. Mellettem a másik sorban fakadt sírva egy csaj, hogy nem érvényes a regisztrációja és így nem oltják be, pedig kiállta a sort.
Egyébként de, rohadt igazságtalan. Én krónikus betegként csak pfizert/modernát kaphatok, úgy kezelnek, mint a sok válogatós idiótát, hogy jajj neki pfizer kell mert megy nyaralgatni külföldiába. Hónapok óta várok, és most megint, az idióta kamaszok miatt, akiket pont ráérnének augusztusban beoltani iskolakezdésre...
Három oltópontot jártam végig munkaidő után, nem fogom magam szarul érezni, amiért megkaptam. Már rég meg kellett volna.
De, bunkóság volt. Az összeset haza kellett volna rugdalni, akinek nem volt időpontja. Senki nem jelentette be hivatalosan, hogy anélkül megy a dolog. És persze az könnyen van, akinek Pesten 10 km-es körzetben ott van 10 oltópont, más meg szívjon, mert 50 km-re van a legközelebbi is.
A sok diák meg főleg húzzon a francba, végiglógták az egész évet, mi francért lesz olyan qrva fontos most őket nyárra beoltani a bulikázásukhoz, más meg miattuk szopjon tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!